“Ιστορική φωτογραφία”! Αγγελική Νικολούλη – Κώστας Χαρδαβέλλας: Ποζάρουν αγκαλιά σε βραδινή έξοδο!

Αυτή η κολώνια κρατάει πολλά πολλά χρόνια! Από τότε που η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη είναι συνεργάτης στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα στο Mega “Ρεπορτάζ στην Ομίχλη”. Μετά η Αγγελική “ανοίγει τα φτερά της” και το 1995 κάνει την δική της εκπομπή “Φως στο τούνελ” με παρόμοια θεματολογία και βέβαια με μεγάλη επιτυχία αφού η εκπομπή συνεχίζεται μέχρι σήμερα!

Τότε είναι που ξεκινάει μια ¨κόντρα” ανάμεσα στους δυο καταξιωμένους δημοσιογράφους η οποία κράτησε πολλά χρόνια. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας θεώρησε ότι η Αγγελική του ‘άρπαξε” την εκπομπή, ενώ εκείνος την είχε βγάλει στην τηλεόραση… Τα χρόνια πέρασαν η κόντρα σταμάτησε να υπάρχει και το 2015 ο δημοσιογράφος σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Μαρία Μπεκατώρου, δηλώνει πως πλέον οι δυο τους είναι μια χαρά μεταξύ τους και πως η Αγγελική εξέλιξε την εκπομπή και την έκανε καλύτερα απ΄ότι εκείνος!

Χθες Κώστας και Αγγελική βρέθηκαν στο pre oppenign party του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή στο Αθηνών Αρένα, τα είπαν και πόζαραν αγκαλιά στο φωτογραφικό φακό!

 

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας με την σύζυγό του Μαρία

Δες το βίντεο με τα όσα είχε πει ο Κώστας Χαρδαβέλλας για την κόντρα του με την Αγγελική Νικολούλη

https://www.youtube.com/watch?v=ehKhmErKalo

Read More

And More