Ιστορικός γάμος με άρωμα Ελλάδας! Ο πρίγκιπας Φίλιππος παντρεύεται την Ντανίκα Μαρίνκοβιτς

Στον καθεδρικό ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Βελιγράδι θα γίνει ο βασιλικός γάμος του πρίγκιπα Φίλιππου Καραγεώργεβιτς με την εκλεκτή της καρδιάς του Ντανίκα Μαρίνκοβιτς. Το μυστήριο θα έχει άρωμα Ελλάδας καθώς θα έχει υψηλούς καλεσμένους και από τη χώρας μας. Σημαντικές προσωπικότητες και μέλη εφοπλιστικών και επιχειρηματικών οικογενειών μαζί φυσικά με τα ονόματα της πρώην βασιλικής οικογένειας.

Στη λίστα, όπως διαβάζουμε στην Espresso, ξεχωρίζουν τα ονόματα των οικογενειών Βαρδινογιάννη, Λάτση, Λαιμού και Γουλανδρή οι οποίες διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια σχέσεις με τον πατέρα του γαμπρού, πρίγκιπα Αλέξανδρο της Σερβίας και τη δεύτερη σύζυγό του, την ελληνικής καταγωγής πριγκίπισσα Αικατερίνη.

Ο γάμος θα τελεστεί με λαμπρότητα και τιμές καθώς θεωρείται ιστορικός για το πρώην βασίλειο της Σερβίας αφού θα είναι ο πρώτος που θα πραγματοποιηθεί 95 χρόνια μετά τον γάμο του βασιλιά Αλέξανδρου του Μεγάλου με τη βασίλισσα Μαρία το 1922 και 16 χρόνια μετά τη δια νόμου επιστροφή της βασιλικής οικογένειας από την εξορία στο Λευκό Παλάτι.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164