«Ήταν να κάνουμε μαζί εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη. Πήγε πίσω όμως λόγω…»

«Ήταν να κάνουμε μαζί εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη. Πήγε πίσω όμως λόγω…» | tlife.gr

Ο Κώστας Στεφανής είναι ιδιαίτερα αγαπητός για την στάση του όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης. Ο παρουσιαστής του Traction παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People και έκανε αποκαλύψεις.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος ρωτήθηκε: «Την Ελένη Μενεγάκη θα την καλούσε στην εκπομπή;». Τότε, με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε: «Ήταν να κάνουμε μαζί εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη. Γίνονταν κάποιες συζητήσεις, απλά λόγω υποχρεώσεων, πήγε πίσω. Η Ελένη οδηγεί ένα μεγάλο αγροτικό και θα μου άρεσε πολύ να την φιλοξενήσω στην εκπομπή».

Ακόμα, αναφέρθηκε στους διάσημους φίλους που έχει αποκτήσει, ύστερα από 20 χρόνια που παρουσιάζει την εκπομπή του. «Με τον Γιώργο Νινιό που κάναμε ένα απίθανο γύρισμα με ένα Subaru Impreza, είμαστε φίλοι και πηγαίνουμε μαζί για τσίπουρα. Επίσης καλοί μου φίλοι είναι και ο Αλέκος ο Συσσοβίτης, η Κατερίνα Λέχου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Ιωάννα Παππά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Οι διαπροσωπικές σχέσεις στην τηλεόραση δεν είναι εύκολες, αλλά υπάρχουν οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα», είπε χαρακτηριστικά.

READ more