Ηθοποιός της σειράς “8 λέξεις” πρωταγωνιστεί στο πρώτο video clip του Γιώργου Κακοσαίου!

Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος, κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο και παρουσιάζει το πρώτο του single με τίτλο «Ψέματα», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records.

Τη μουσική του τραγουδιού, που «παντρεύει» αριστοτεχνικά το λαϊκό με το σύγχρονο, την έχει γράψει ο ίδιος, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του στη σύνθεση, ενώ τους στίχους έγραψε ο Νίκος Σαρρής.

Το «Ψέματα» συνοδεύεται από music video που σκηνοθέτησε ο Κώστας Καπετανίδης, μεταφέροντάς μας και με εικόνα τα δυνατά συναισθήματα του τραγουδιού.

Στο πλευρό του Γιώργου Κακοσαίου, μάλιστα, βλέπουμε τη νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιό Ιφιγένεια Τζόλα, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ, “8 λέξεις” .

Απόλαυσε το video clip:

Για την ιστορία, η Ιφιγένεια Τζόλα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην μικρή οθόνη μέσα από το «Έχω ένα μυστικό», όταν σε ηλικία μόλις 8,5 ετών υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη παιδί. Ένα χρόνο μετά, εμφανίστηκε και πάλι στη μικρή οθόνη ως παιδί της οικογένειας Πετράκη στο «Νησί» του MEGA, ενώ φέτος αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση συνεργασίας που της έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Read More

And More