Ιβάν Σβιτάιλο: “Ήμουν “ο Αλβανός” για τους συμμαθητές μου!”

“Η κυριότερη δυσκολία που αντιμετώπισα ήταν η πείνα. Δεν είχα χρήματα για τη διατροφή και το ενοίκιο μου. Υπήρχαν μέρες που δεν είχα ούτε να φάω”, αποκάλυψε ο Ιβάν Σβιτάιλο μιλώντας στο “Εγώ weekly” και τον Γιάννη Βίτσα.
Ο τηλεοπτικός “Ρουσουνέλος” από το “Κάτω Παρτάλι”, όπου ξεχωρίζει για την υποκριτική του ικανότητα και για το πράο βλέμμα του μίλησε ανοιχτά για το ρατσισμό, τα δύσκολα χρόνια, τη μετάβαση από την Ουκρανία, όπου γεννήθηκε στην Ελλάδα (στα 10 του χρόνια) και τις σπουδές στην Αμερική.
Για το ρατσισμό που δέχτηκε από μικρός είπε: “Ήμουν “ο Αλβανός” για τους συμμαθητές μου! Εκεί είναι το αστείο της υπόθεσης. Με φώναζαν Αλβανό, ενώ είμαι Ουκρανός. Μου φαινόταν περίεργο. Δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιον λόγο έτσι και σε κάθε περίπτωση γιατί πρέπει να θεωρείται βρισιά ή κοροϊδευτικό σχόλιο το ότι απλώς κατάγεσαι από άλλη χώρα”.

Και η ζωή στην Αμερική, όμως, δεν ήταν εύκολη, πόσο μάλλον για έναν έντονο χαρακτήρα όπως εκείνος. “Ήμουν αλάνι από μικρός. Φλέρταρα με τον κίνδυνο. Όταν ζεις χωρίς λεφτά σε δύσκολες συνθήκες, δε μιλάς τη γλώσσα και μένεις σε φοιτητική εστία, σίγουρα είσαι εκτεθειμένος σε πολλούς κινδύνους¨, δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Όταν πήγα στην Νέα Υόρκη, συνειδητοποίησα ότι ήθελα να γυρίσω πίσω και να δουλέψω σε μια θεατρική κατεύθυνση”.
Τέλος, για τα προσωπικά του και τη σχέση με την Βασιλική Τρουφάκου ανέφερε: “Θεωρώ ότι η προσωπική ζωή πρέπει να μένει απέξω, γιατί ο λόγος για τον οποίο αφορούμε κάποιον στο δημόσιο λόγο μας είναι η δουλειά μας και όχι η σχέση μας”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More