Ιβάν Σβιτάιλο: Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο ηθοποιός – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες ώρες ο Ιβάν Σβιτάιλο και η σύζυγός του,  Σταυριάνα Γαρνάβου, καθώς στον κόσμο ήρθε η δεύτερη κόρη τους.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστό ο ίδιος ο ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Εκατομμυριούχος”, μέσα από τις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιβάν Σβιτάιλο δημοσίευσε μια φωτογραφία της συζύγου του με τη νεογέννητη κόρη τους, ενώ προηγουμένως είχε δημοσιεύσει άλλες δυο εικόνες μέσα από το μαιευτήριο. Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι έχει ακόμη μια κόρη, ενώ ο Ιβάν Σβιτάιλο σε δηλώσεις του είχε εκφράσει πολλές φορές τη χαρά του για τον ερχομό και της δεύτερης κόρης του.

Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός και η χορεύτρια είναι μαζί από το 2015, ενώ τον Αύγουστο του 2019 πραγματοποίησαν τον πολιτικό τους γάμο στην Κέρκυρα. Λίγους μήνες μετά, τον Φεβρουάριο του 2020 ήρθε στον κόσμο η πρώτη τους κόρη, Νεφέλη, ενώ σήμερα (14/11) η οικογενειακή τους ευτυχία συμπληρώθηκε με τη γέννηση της δεύτερης κόρης τους.

Read More

And More