Ιβάνα Τραμπ: Το συγκινητικό «αντίο» της κόρης της Ιβάνκα Τραμπ μετά τον θάνατό της

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Ιβάνα Τραμπ σε ηλικία 73 ετών. Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε ο πρώην σύζυγός της Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτηση στα social media όπου αποχαιρέτησε τη μητέρα των παιδιών του.

«Η Ιβάνα Τραμπ ήταν μαχήτρια. Διέφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτήν τη χώρα. Δίδαξε στα παιδιά της να είναι δυνατά και σκληρά, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα. Θα λείψει πολύ στη μητέρα της, στα τρία παιδιά και στα δέκα εγγόνια της».

Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζονται τα αίτια του θανάτου.

Η κόρη της Ivanka Trump αποχαιρέτησε την αγαπημένη της μητέρα με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην ανάρτηση δημοσίευσε και φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που έχει περάσει με την Ιβάνα Τραμπ.

«Συντετριμμένη από τον θάνατο της μητέρας μου. Η μαμά μου ήταν ευφυής, γοητευτική, παθιασμένη και απίστευτα αστεία. Ήταν πρότυπο δύναμης, επιμονής και αποφασιστικότητας σε κάθε της στιγμή. Έζησε τη ζωή της στο έπακρο και ποτέ δεν έχανε ευκαιρία να γελάσει και να χορέψει. Θα μου λείπει για πάντα και θα κρατήσω τη μνήμη της ζωντανή στην καρδιά μου» έγραψε η Ivanka Trump.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump)

 

Read More

And More