Ήβη Αδάμου: Η εγκυμοσύνη στα 24 της χρόνια που δεν περίμενε και η μετακόμιση την Αλεξανδρούπολη

Ήβη Αδάμου: Η εγκυμοσύνη στα 24 της χρόνια που δεν περίμενε και η μετακόμιση την Αλεξανδρούπολη | tlife.gr

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ήβη Αδάμου, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της! Η όμορφη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της Μιχάλης Κουινέλης είναι σχεδόν έξι χρόνια μαζί και ο ερχομός του μωρού τους θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Down Town, η εγκυμονούσα Ήβη μιλά για ευτυχές γεγονός, ενώ αποκαλύπτει και τους λόγους που αποφάσισε να μετακομίσει στην Αλεξανδρούπολη.

Πως σου φαίνεται πως είσαι έγκυος;

Ναι, είμαι έγκυος. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που ήρθε γρήγορα ή αργά, γιατί είναι σχετικά αυτά. Η σχέση αυτή ήρθε γρήγορα στην ζωή μου και ήταν ευλογημένη, μια σχέση που κρατάει τόσο χρόνια. Οπότε, όταν όλα πάνε καλά, είναι επόμενο να έρθει και αυτό κάποια στιγμή.

Δηλαδή το είχατε προγραμματίσει;

Σίγουρα κάποια πράγματα τα είχαμε συζητήσει. Δεν είχαμε πει ότι θα κάνουμε ένα παιδί στην παρούσα φάση, αλλά είχαμε πολλά σχέδια.

Όταν έμαθες για την εγκυμοσύνη, πως αντέδρασες;

Στην αρχή σοκαρίστηκα. Από εκεί και πέρα τι να σου πω; Είναι μια ερώτηση που δεν την απαντάς με λέξεις. Είναι τόσο έντονο όλο αυτό, γεμίζεις με απερίγραπτα συναισθήματα.

Ο Μιχάλης πως ένιωσε;

Επίσης δεν περιγράφεται. Είναι πάρα πολύ χαρούμενος. Και όσο προχωράει όλο αυτό, τα συναισθήματα γίνονται περισσότερα και είναι ακόμη πιο έντονα και για τους δυο μας.

Όσον αφορά τη μετακόμιση στην Αλεξανδρούπολη, αποκάλυψε επίσης: «Πηγαινοέρχεται, πηγαίνω κι εγώ, είμαστε σε ένα συνεχόμενο ταξίδι. Είμαστε cool ζευγάρι, παίρνουμε τις ανάσες μας και μάθαμε έτσι να ζούμε, γιατί από την αρχή της σχέσης μας υπήρχε αυτή η συνθήκη. Μπορώ να πω ότι βοηθάει κάποιες φορές και η απόσταση.

Πρέπει να υπάρχει μία βάση για το παιδί και αυτή θα είναι η Αλεξανδρούπολη. Το έχουμε αποφασίσει. Και το θεωρώ πολύ λογικό. Είναι μία πάρα πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσεις ένα παιδί. Είναι όλα πιο ανθρώπινα και πιο απλά εκεί» και συνέχισε «Ναι, μετακομίζω στην Αλεξανδρούπολη. Αλλά όταν θα υπάρχουν δουλειές θα επιστρέφω στην Αθήνα. Για αυτό λέω ότι νομίζω πως η ζωή μου γενικά θα είναι πάντα ένα ταξίδι. Θα δούμε όμως πως θα έρθουν τα πράγματα στην πορεία. Αν έχεις όρεξη, όλα γίνονται».

READ more