Ήβη Αδάμου: Φωτογραφίζεται με μαγιό και αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της!

Χαμογελαστή, αισιόδοξη, φρέσκια και όμορφη, η Ήβη Αδάμου φωτογραφίζεται με μαγιό και δίνει στο περιοδικό Forma και στην Φαίη Ευθυμίου, συμβουλές για ν’ αντιιμετωπίζουμε τη ζωή μ’ αισιοδοξία και να παραμένουμε πάντα σε φόρμα εσωτερικά κι εξωτερικά.

Πόσο προσέχεις για να διατηρείσαι σε φόρμα; Υπάρχουν “μυστικά” για να έχεις ένα όμορφο και υγιές σώμα;
Γενικά προσέχω τη διατροφή μου όσο μπορώ, χωρίς όμως να κάνω υπερβολές. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως δεν κάνω μεγάλη προσπάθεια, γιατί, έτσι κι αλλιώς, μου αρέσουν τα υγιεινά φαγητά. Ακολουθώ μια σωστή διατροφή κυρίως για λόγους υγείας, αλλά και γιατί έτσι νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου. Ωστόσο πιστεύω πως το μυστικό δεν είναι μόνο η σωστή διατροφή, αλλά γενικότερα το μέτρο.

Ποιο είναι συνήθως το καθημερινό διατροφικό σου πρόγραμμα;
Το πρωινό μου συνήθως είναι ένα τοστ με καφέ, το μεσημεριανό μου ένα φιλέτο κοτόπουλου ή σολομού με σαλάτα και μι φέτα ψωμί ολικής, το απόγευμα τρώω ένα κομματάκι σοκολάτα ή μια μπάρα δημητριακών και το βράδυ θα φάω μια σαλάτα ή ένα φιλέτο στη σχάρα.

Είχες ποτέ πρόβλημα με το βάρος σου; Έχεις κάνει δίαιτες;
Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τα κιλά μου, για να μπω σε διαδικασία αυστηρής δίαιτας. Όταν βλέπω πως ξεφεύγω, τότε προσέχω λίγο πραπάνωγια να μην χρεισατεί να κάνω δίαιτα. Μόλις δω ότι “βάζω” κάποια κιλά, αμέσως κόβω η ζάχαρη και τα πολλά ζυμαρικά κι επανέρχομαι.

Το εξώφυλλο


Φωτογράφος: Ρούλα Ρέβη
Επιμέλεια: Μαρία Δεληγιαννάκη
Μake Up: Αχιλλέας Χαρίτος
Hair Syling: Ζέφη Στάτου
Μαγιό εξωφύλλου: Now Showroom/ Rien

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό Forma που κυκλοφορεί

Read More

And More