Ήβη Αδάμου: Η ανατρεπτική εμφάνισή της στην AXDW! [pics]

Οι επιδείξεις της 26η Athens Xclusive Designers Week ολοκληρώνονται με επιτυχία απόψε.

Από την περασμένη Πέμπτη, το Ζάππειο Μέγαρο, αλλά και κάποιες πολύ ξεχωριστές τοποθεσίες της Αθήνας, δεν σταμάτησαν να γεμίζουν με κόσμο που τα επισκέφθηκε για να παρακολουθήσει μοναδικά fashion shows από καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα ελληνικά fashion brands και ανερχόμενους νέους σχεδιαστές.

Φέτος, για πρώτη φορά, η Υβόννη Μπόσνιακ συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό show, το απόγευμα της Κυριακής, στο Περιστύλιο του Ζαππείου. Στην πρώτη της επίδειξη μόδας, λοιπόν, το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και πολλά πρόσωπα από τον χώρο της showbiz.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε, μεταξύ άλλων, την Ήβη Αδάμου, η οποία πραγματοποίησε μια άκρως ανατρεπτική εμφάνιση. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, τόσο με το black & white look της, όσο και με την “pixie cut” περούκα που επέλεξε να φορέσει. Το outfit της αποτελούνταν από ένα λευκό shirt dress με corset belt, συνδυασμένο με σακάκι σε κλασική γραμμή, sparkling καλσόν και ψιλοτάκουνα πέδιλα.

Λίγο πριν φτάσει στον χώρο της επίδειξης, η Ήβη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, ποζάροντας με αέρα μοντέλου, ενώ κατά την άφιξή της απαθανατίστηκε από τον φακό του TLIFE.

Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Νάσος Ασημακόπουλος, το μακιγιάζ της η Μαρία Κοτσάκη, ενώ το όλο styling η Τζέλα Μαρτσέκη.

Φωτογραφία: Πέτρος Χόντος

Read More

And More