Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουϊνέλης: Σε ποιον μοιάζει η πέντε μηνών κορούλα τους;

Ο Κώστας Μακεδόνας και η Ήβη Αδάμου φιλοξενήθηκα στο Πρωινό της Παρασκευής, σε απευθείας σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη. Οι δύο καλλιτέχνες μίλησαν για τη συνεργασία τους, ενώ η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε να μην ρωτήσει την τραγουδίστρια για την κορούλα της, η οποία πρόσφατα έγινε πέντε μηνών.

«Μου το έχουν ξαναπεί ότι το παιδί είναι ίδιο ο Μιχάλης Κουϊνέλης», σχολίασε αρχικά η Φαίη, με την Ήβη να επισημαίνει: «Υπάρχει κάτι κι από εμένα στο μωρό. Έχει πάρει τα μάτια μου. Το έχω μαζί μου το παιδί τώρα στη Θεσσαλονίκη γιατί είναι πολλές οι μέρες που βρισκόμαστε εδώ, τουλάχιστον δέκα μέρες. Δεν μπορούσα να είμαι μακριά της, την έχω μαζί μου και πολύ χαίρομαι γι΄αυτό».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Για την ιστορία, η Ήβη Αδάμου έγινε μανούλα για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούνιο. Από τότε, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνει στο έπακρον τη νέα του καθημερινότητα, στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η μικρή τους πριγκίπισσα. Μάλιστα, μετά τον τοκετό, ο Μιχάλης και η Ήβη μετακόμισαν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, πόλη καταγωγής του ράπερ, προκειμένου η μπέμπα τους να μεγαλώσει σε ένα πιο υγιές περιβάλλον. Ωστόσο, και οι δυο έρχονται αρκετά συχνά στην πρωτεύουσα λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Read More

And More