Ήβη Αδάμου – Μιχάλης Κουινέλης: Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Είναι έξι χρόνια ζευγάρι και σε λίγους μήνες αναμένεται να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ο λόγος για την Ήβη Αδάμου και τον Μιχάλη Κουινέλη, που λίγο πριν μετακομίσουν στην Αλεξανδρούπολη (όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια) βρέθηκαν σε αγαπημένο τους στέκι στην Αθήνα και δεν σταμάτησαν να δείχνουν πόσο full in love είναι.

Το ζευγάρι έφθασε μαζί στο Baraonda και τα τρυφερά τετ α τετ, τα χάδια και τα φιλιά δεν είχαν τέλος. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν την βραδιά, με τα αγαπημένα τους τραγούδια. Ο Μιχάλης μάλιστα δεν άφησε λεπτό από την αγκαλιά του την καλή του, που είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τα νέα δεδομένα στη ζωή της.

Η Ήβη είναι μόλις 24 χρόνων και όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. “Ναι, είμαι έγκυος. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που ήρθε γρήγορα ή αργά, γιατί είναι σχετικά αυτά. Η σχέση αυτή ήρθε γρήγορα στην ζωή μου και ήταν ευλογημένη, μια σχέση που κρατάει τόσο χρόνια. Οπότε, όταν όλα πάνε καλά, είναι επόμενο να έρθει και αυτό κάποια στιγμή”, είχε αποκαλύψει αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Στην αρχή σοκαρίστηκα. Από εκεί και πέρα τι να σου πω; Είναι μια ερώτηση που δεν την απαντάς με λέξεις. Είναι τόσο έντονο όλο αυτό, γεμίζεις με απερίγραπτα συναισθήματα”.

Δες φωτογραφίες από την έξοδό τους: 

Read More

And More