Ήβη Αδάμου: Πρωινή βόλτα για αγορές στην Κηφισιά με casual look! [pics]

H Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης (γνωστός ως Stavento) έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Οι δυο τραγουδιστές -εκείνος είναι και κριτής στο μουσικό show του ΑΝΤ1, The Final 4– είναι μαζί περισσότερο από επτά χρόνια και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Ανατολή Νεφέλη, τον Ιούλιο του 2018.

Η μικρή τους πριγκίπισσα του έχει πάρει τα μυαλά και αποτελεί και για του δύο την απόλυτη προτεραιότητά τους. Τόσο η Ήβη, όσο και ο Μιχάλης, προσπαθούν να περνούν μαζί της όσο περισσότερο χρόνο μπορούν και να μην χάνουν στιγμές από το μεγάλωμά της.

Η Ήβη είναι μια στοργική μητέρα και προσπαθεί να βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της μπέμπας της. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που έχει επιλέξει να ζει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη και να την αποχωρίζεται μόνο τα Σαββατοκύριακα, προκειμένου να ταξιδεύει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Πρόσφατα, λοιπόν, σε ένα από ταξίδια-αστραπή που έκανε, η τραγουδίστρια ξέκλεψε λίγο χρόνο και πραγματοποίησε μια πρωινή βόλτα στην Κηφισιά. Μαζί με μια καλή της φίλη, λοιπόν, περπάτησαν στους δρόμους της περιοχής απολαμβάνοντας ένα καφέ στο χέρι, ενώ έκαναν τις αγορές τους από τα καταστήματα.

Με casual look και ελαφρύ μακιγιάζ, η Ήβη έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη, ενώ δεν άφησε λεπτό από το χέρι της το κινητό της, καθώς είχε συνεχώς το άγχος της κόρης της, παρόλο που εκείνη βρισκόταν στα χέρια του μπαμπά του.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More