Ήβη Αδάμου: Στην παραλία με την κορούλα της και τον Μιχάλη Κουινέλη! Τα τρυφερά στιγμιότυπα

Τι και αν είναι μόλις… 26 ετών, η Ήβη Αδάμου αποτελεί μια πολύ τρυφερή μαμά! Η ταλαντούχα τραγουδίστρια απέκτησε πριν περίπου ένα χρόνο την κορούλα της, την Ανατολή, καρπό του έρωτά της με τον γνωστό ράπερ, Μιχάλη Κουινέλη. Όπως καταλαβαίνεις, η ζωή τους άλλαξε σε τεράστιο βαθμό από εκείνη τη στιγμή! Μάλιστα, οι τρεις τους μένουν πλέον μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη και κατεβαίνουν στην Αθήνα, μόνο για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Αφού, Παρασκευή και Σάββατο, η Ήβη Αδάμου τραγούδησε στο Fantasia… επέστρεψε στην οικογένειά της! Η δημοφιλής τραγουδίστρια εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και μαζί με την οικογένειά της πήγαν στην παραλία. Μπορεί η Ήβη να κρατά την προσωπική της ζωή σε χαμηλούς τόνους και να μην αναρτά στιγμιότυπα με την κόρη της στα social media, ωστόσο αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση και να δημοσιεύσει μια τρυφερή αγκαλιά με την μικρή Ανατολή στην παραλία!

Από την άλλη, ο Μιχάλης Κουινέλης δημοσίευσε μια ακόμη γλυκιά φωτογραφία με τους τρεις τους να περπατούν δίπλα στο κύμα…

Read More

And More