Ήβη Αδάμου: “Θέλω να έχω έναν αληθινό άντρα δίπλα μου!”

Για τον έρωτα, τις σχέσεις, αλλά και την αγάπη της στο τραγούδι μίλησε η Ήβη Αδάμου στο “Down Town” Κύπρου. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έχει περάσει δυσκολίες, αλλά ευτυχώς είχε πάντα στο πλευρό της ανθρώπους που την αγαπούν και την φροντίζουν.
Πριν από τέσσερα χρόνια όταν δειλά-δειλά ξεκίνησες να πας στο X-Factor είχες φανταστεί όλη αυτή την πορεία που θα είχες στη συνέχεια;
Η αλήθεια είναι ότι όλα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα από την ημέρα εκείνη. Και να σκεφτείς ότι δεν έκανα εγώ τη δήλωση αυτή, για να μπω στο παιχνίδι. Την είχε κάνει η μαμά μου και η αδελφή μου και μετά απλώς μου το ανακοίνωσαν. Στην αρχή πήγα μόνο και μόνο για να δοκιμαστώ, να δω τις αντοχές μου, αν μπορώ να αντεπεξέλθω μπροστά σε μια κριτική επιτροπή. Δεν περίμενα να περάσω ούτε καν στην επόμενη φάση, το θεωρούσα πολύ ακατόρθωτο. Ήμουν λίγο φοβισμένη, δεν ήξερα τι γίνεται, ήμουν πάρα πολύ μικρή για να έχω στο μυαλό μου τη συνολική εικόνα.
/Έπαιξε ρόλο ότι η μαμά σου ήταν τραγουδίστρια;
Η μαμά μου παλιά ήταν σε ένα συγκρότημα και τραγουδούσε, έκανε συναυλίες στο εξωτερικό και όπως φαίνεται όλα αυτά τα μετέφερε σε εμένα. Όμως δεν με πίεσε ποτέ για τίποτα. Απλά παρατηρούσε σε εμένα στοιχεία που δεν τα είδε στα αδέρφια μου και γι’ αυτό με ώθησε να κάνω φωνητικά, να κάνω πιάνο, να πηγαίνω σε διαγωνισμούς ώστε να δοκιμάζομαι. Τα υπόλοιπα απλά ήρθαν και έδεσαν από μόνα τους.
Είστε τρεις αδελφές στην οικογένεια και εσύ είσαι η μεσαία. Πιστεύεις αυτό που λένε, ότι τα μεσαία παιδιά είναι πιο ευαίσθητα και έχουν ανάγκη προσοχής, γι’ αυτό και σε πολλές τριμελείς οικογένειες στατιστικά το μεσαίο παιδί είναι αυτό που ασχολείται με τη showbiz;
Μάλλον αυτό έχει να κάνει με το χαρακτήρα και με την οικογένεια. Εμένα με μεγάλωσαν όμορφα και μου έδωσαν πολύ καλές αρχές για να πορεύομαι στη ζωή και νομίζω ότι με έκαναν και πολύ δυνατό παιδί, ώστε να αντέχω στα σκληρά και σε όλες τις δυσκολίες.
Στη δουλειά είσαι διεκδικητική. Στην προσωπική σου ζωή είσαι το ίδιο ή λειτουργείς πιο παραδοσιακά;
Είμαι πιο παραδοσιακή, θέλω να έχω έναν αληθινό άντρα δίπλα μου.
Ερωτεύεσαι εύκολα ή μετράς τους ανθρώπους και τις καταστάσεις;
Είμαι αυθόρμητη, αλλά πρέπει να νιώσω και ασφάλεια με τον άλλον. Όταν τη νιώσω, τότε μόνο μπορώ να πάω παρακάτω. Από την άλλη όμως, όσο αυθόρμητη και να είμαι, μετράω κιόλας τα πράγματα. Όλα είναι ένας συνδυασμός.
Είσαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο;
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως δεν είμαι μόνη μου, έχω ανθρώπους πολύ σημαντικούς δίπλα μου και είμαι πολύ ευτυχισμένη.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” Κύπρου που κυκλοφορεί!

Read More

And More