Ηχητικό ντοκουμέντο: Το απίστευτο ξέσπασμα του Tom Cruise κατά του συνεργείου του Mission Impossible! Φωνές και απειλές για απολύσεις

Εκτός εαυτού φαίνεται ότι βγήκε ο Tom Cruise στα γυρίσματα του Mission Impossible. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνει στο φως της δημοσιότητας ένα τέτοιο ηχητικό ντοκουμέντο που τον αφορά.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα The Sun φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ξέσπασμα του δημοφιλή ηθοποιού, εναντίον ανθρώπων από το συνεργείο της ταινίας, επειδή δεν τηρούσαν τις απαιτούμενες αποστάσεις των δύο μέτρων λόγω του κορονοϊού.

«Αν σας ξαναδώ να το κάνετε αυτό, θα πάρετε πόδι. Όποιον δω να το κάνει, αυτό ήταν. Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις γ@@το! Στο Hollywood επέστρεψαν στα στούντιο και γυρίζουν ταινίες χάρη σ’ εμάς. Επειδή πιστεύουν σ’ εμάς και σ’ αυτό που κάνουμε. Κάθε βράδυ είμαι στο τηλέφωνο με κάθε κ@λοστούντιο, ασφαλιστικές εταιρείες, παραγωγούς. Χρησιμοποιούν το παράδειγμά μας για να κάνουν ταινίες. Δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίες, γ@@@ληδες… Δεν ακούω συγγνώμες. Πείτε τις στους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους επειδή έχει κλείσει ο κλάδος μας. Δεν θα τους δώσουν αυτές φαγητό να φάνε ούτε θα πληρώσουν τα δίδακτρα των παιδιών τους», ακούγεται μεταξύ άλλων να λέει.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν το τελευταίο διάστημα τα media, υπήρξαν μεγάλες καθυστερήσεις στα γυρίσματα της ταινίας εξαιτίας της πανδημίας, με αποτέλεσμα οι επικεφαλής να έχουν βαλθεί να την ολοκληρώσουν πάσει θυσία.

Άκουσε το ηχητικό ντοκουμέντο από τη The Sun:

Πηγή φωτογραφίας: splashnews

Read More

And More