Ιζαμπέλ Γκιουλάρτ: Το καυτό χορευτικό των γλουτών της που τρέλανε τον ανδρικό πληθυσμό

Ένα νέο βίντεο που κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα σε λίγα μόλις λεπτά εκατοντάδες χιλιάδες likes αλλά και σχόλια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ιζαμπέλ Γκιουλάρτ καταφέρνοντας να αναστατώσει για ακόμη μια φορά τον ανδρικό πληθυσμό.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το μοντέλο, τη βλέπουμε να κάνει ηλιοθεραπεία πάνω σε ένα στρώμα φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό απολαμβάνοντας τον καυτό ήλιο. Εκείνο που ωστόσο πρωταγωνιστεί στο βίντεο και είναι σε πρώτο πλάνο δεν είναι άλλο από το δυνατό της σημείο, τους γλουτούς της που φαίνεται να έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τη μουσική.

https://www.instagram.com/p/CGNs4ZpB-ch/?utm_source=ig_web_copy_link

Ποια είναι όμως η Ιζαμπέλ Γκιουλαρτ;

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Βραζιλίας ενώ από το 2012 μέχρι το 2016 ήταν και ένα από τα αγγελάκια της Victorias Secret. To πλήρες όνομά της είναι  Μαρία Ιζάμπελ Γκουλάρτ Ντουράδο και σήμερα μπορεί να είναι 35 ετών παρ΄ όλα αυτά οι αναλογίες της είναι τέτοιες που θα ζήλευαν πολλές 20χρονες.

https://www.instagram.com/p/CDB5I5UhXWR/?utm_source=ig_web_copy_link

Τα τελευταία χρόνια η ίδια βρίσκεται σε σχέση με τον Γερμανό τερματοφύλακα Κέβιν Τραπ ενώ οι αναρτήσεις της στο instagram καταφέρνουν κάθε φορά να μαγνητίζουν όλα τα αντρικά βλέμματα. 

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως η ίδια αγαπά πολύ τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή κάτι που προσπαθεί να προωθήσει και μέσα από τα προσωπικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/B238aKuB3Pi/?utm_source=ig_web_copy_link

Read More

And More