Ιζαμπέλα Κογεβίνα: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη της σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας – Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός

Η Ιζαμπέλα Κογεβίνα αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της χώρας μας, αφού κατά καιρούς έχει υποδυθεί με άριστο τρόπο τόσο δραματικούς, όσο και κωμικούς ρόλους.

Η γνωστή ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση το 2003 και από τότε μέχρι σήμερα μετρά συμμετοχές σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες σειρές. Την τελευταία φορά που την είδαμε στη μικρή οθόνη ήταν το 2019 σε ένα επεισόδιο του “Ου φονεύσεις» στο Open.

Η ίδια έκανε πρόσφατα ένα νέο βήμα στη ζωή της, καθώς αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος της για τα ταξίδια και τα αεροπλάνα και να φορέσει τη στολή του πιλότου.

Ενθουσιάζοντας τους followers της, η Ελληνίδα ηθοποιός και πλέον πιλότος ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να φορά τη στολή της και να χαμογελά χαρούμενη στον φακό, καθώς κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της, μαζί με ορισμένους συναδέλφους της που επίσης έχουν αποχωρήσει από τα φώτα.

«Είναι ένα όνειρο που είχα από πολύ μικρή και αποφάσισα να το υλοποιήσω πιο μεγάλη. Είχα πάντα στο μυαλό μου ότι ήθελα να γίνω πιλότος. Είμαι πολύ τυχερή γιατί στη ζωή μου, μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω και τα δύο πράγματα που αγαπάω» τόνισε και πρόσθεσε «Εγώ χρόνια τώρα πετούσα ερασιτεχνικά και μέσα στη κρίση αποφάσισα να το δω επαγγελματικά. Και έτσι το ξεκίνησα. Για να γίνεις πιλότος πρέπει να το σπουδάσεις. Θέλει αφοσίωση και κόπο. Χρειάστηκα 2,5 χρόνια έντονου διαβάσματος και θυσιών. Είναι ένας νέος κόσμος για μένα, πάρα πολύ ενδιαφέρων, σύνθετος, περίπλοκος και μαγευτικός ταυτόχρονα. Θέλει υπομονή και πάθος. Για μένα αυτά είναι απαραίτητα συστατικά».

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μια σπάνια εμφάνιση με την κόρη της σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Μητέρα και κόρη, χάζεψαν τις βιτρίνες των καταστημάτων, έκαναν τις αγορές τους και στη συνέχεια απόλαυσαν τη βόλτα τους.

Να θυμίσουμε πως η Ιζαμπέλα Κογεβίνα έχει αποκτήσει τρία παιδάκια, δυο αγόρια με τον πρώτο της σύζυγο, με τον οποίο χώρισε το 2014, και μια κόρη με τον δεύτερο που γνώρισε έναν χρόνο μετά το διαζύγιο της.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More