J.K.Rowling: Προσφέρει δωρεάν το πρώτο βιβλίο του Harry Potter για να μην βαριούνται τα παιδιά στην καραντίνα!

Σε μια υπέροχη κίνηση προχώρησε η διάσημη Βρετανίδα συγγραφέας J.K Rowling για χάρη εκατομμυρίων παιδιών στον κόσμο που είναι τόσες μέρες κλεισμένα στο σπίτι τους, χωρίς σχολείο και χωρίς να βλέπουν τους φίλους τους. Πιο συγκεκριμένα, η δημιουργός του κόσμου του Harry Potter ανακοίνωσε πως μέσα στο Απρίλιο, το πρώτο βιβλίο της με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας μάγο, O Χάρι Πότερ κι η Φιλοσοφική Λίθος, θα είναι διαθέσιμο δωρεάν ως ηλεκτρονικό (ebook) και ακουστικής έκδοσης βιβλίο (audiobook).

«Οι δάσκαλοι, οι γονείς κι οι τροφοί των παιδιών αγωνίζονται για να κρατήσουν τη ζωή των μικρών σε όσο πιο ομαλό επίπεδο και όσο πιο χαρούμενη γίνεται. Κι όσο όλοι μας είμαστε κλειδωμένοι στα σπίτια μας, μας αξίζει λίγη μαγεία», έγραψε η J.K Rowling στον λογαριασμό της στο Twitter.

Το βιβλίο θα διατίθεται στον επίσημο ιστότοπο των θαυμαστών του Harry Potter. «Ευελπιστώ αυτές οι πρωτοβουλίες να δώσουν στα παιδιά κι ακόμη και στους μεγάλους μία χαρούμενη διασκέδαση κατά τις ώρες του επιβεβλημένου εγκλεισμού στα σπίτια» σημείωσε επίσης η Βρετανίδα συγγραφέας.

Read More

And More