J2US: Οι celebrities στηρίζουν τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Χαρά Βέρρα! [vids]

Απόψε είναι ο μεγάλος ημιτελικός του Just the 2 of us στο Open και τα πέντε ζευγάρια που έχουν μείνει θα διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό του επόμενο Σαββάτου που θα είναι φυσικά live. Μέχρι στιγμής, μάλιστα, κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι τα ζευγάρια του τελικού και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την αποψινή βραδιά.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, η Κόνυ Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό, η Χαρά Βέρρα και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Άρης Μακρής και η Έρρικα Πρεζεράκου, ο Κώστας Καραφώτης και η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα προσπαθήσουν να κερδίσουν για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις του κοινού και της κριτικής επιτροπής, που με την ψήφο και τη βαθμολογία τους αντίστοιχα, καθορίζουν την παραμονή των παικτών στο παιχνίδι.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς πάντως φαίνεται να έχει ήδη τη στήριξη των διάσημων φίλων του στην αποψινή ψηφοφορία του κοινού! Ο ίδιος άλλωστε, έχει κατακτήσει την αγάπη του κοινού από τα πρώτα επεισόδια του J2US και παρόλο που αρκετές φορές έχει βρεθεί χαμηλά στη βαθμολογία των κριτών, ο κόσμος είναι αυτός που το έχει κρατήσει στο παιχνίδι!

Δες τα Video:

Και η αγωνία κορυφώνεται!

Read More

And More