J2US: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του ημιτελικού! Φωτορεπορτάζ

Λαμπερές παρουσίες, άγχος, απρόοπτα και πολλές ανατροπές στο χθεσινό ημιτελικό του J2US που προβλήθηκε ζωντανά στο Open. Τα 5 ζευγάρια του ημιτελικού διαγωνίστηκαν σε δυο τραγούδια που παρουσίασαν Live μπροστά στους κριτές και τα σχόλια δεν  είχαν τέλος. Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια του show που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης και όλοι ήταν σε εγρήγορση!

Η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής, ο Τάσος Ξιαρχός και η Κόνι Μεταξά, ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης, ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου που ερμήνευσαν από δύο τραγούδια, με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τις υψηλές βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής, αλλά και οι κριτές μας χάρισαν απολαυστικά καρέ στα backstage.

Τις εντυπώσεις έκλεψε και η κριτική επιτροπή με τους Σταμάτη Φασουλή, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου.

Βίκυ Σταυροπούλου

Δέσποινα Βανδή

Το show ξεκίνησε γύρω στις 22:00 και τα πέντε ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ωστόσο μόνο τρία κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό. Ο Τάσος Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη και ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Χαρά Βέρρα εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον τελικό του J2Us!

Τρύφωνας Σαμαράς, Χαρά Βέρρα

Κόνι Μεταξά

Ελένη Χατζίδου

Η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή και ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό και αποχώρησαν από το show τραγουδιού.

Δες φωτογραφίες:

Δέσποινα Βανδή

Νίκος Κοκλώνης

Βίκυ Κάβουρα

Σταμάτης Φασουλής

Μαρία Μπακοδήμου

Βίκυ Σταυροπούλου

Τάσος Ξιάρχος, Σταμάτης Φασουλής, Κόνι Μεταξά

Τρύφωνας Σαμαράς

Κώστας Καραφώτης

Ετεοκλής Παύλου

Τάσος Ξιάρχος, Κόνι Μεταξά

Ελένη Χατζίδου

Τρύφωνας Σαμαράς, Έρρικα Πρεζεράκου

Ελένη Χατζίδου , Ετεοκλής Παύλου

Έρρικα Πρεζεράκου, Άρης Μακρής

Σταμάτης Φασουλής, Τρύφωνας Σαμαράς

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More