“J2US”: Σαν να λέμε… one Μάρκος show!

“Just the two of us” ή σαν να λέμε… “one man show” και πιο συγκεκριμένα “one Μάρκος show”! Πραγματικά κάθε Τετάρτη βράδυ ο Μάρκος Σεφερλής είναι κάτι παραπάνω από απόλαυση. Πραγματικά κάθε Τετάρτη βράδυ ο Μάρκος Σεφερλής είναι η ψυχή του σόου του Mega, είτε αρέσει αυτό σε κάποιους, είτε όχι.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους για να κάτσει κανείς να χαζέψει το “Just” το οποίο κατά τα άλλα δεν είναι ένα πρόγραμμα που σε εξιτάρει. Ο Μάρκος με το μοναδικό του ταμπεραμέντο – το οποίο σαφέστατα κατά καιρούς σπαταλάει και σε πράγματα που δεν αξίζουν και τόσο τον κόπο- σε κάνει να αδημονείς για το πότε ακριβώς θα ανέβει on stage μαζί με την Στέλλα Καλή για να ερμηνεύσουν από κοινού το κομμάτι που τους έχει δοθεί.

Φυσικά και δεν αδημονείς για το φωνητικό του χάρισμα – αν και με αυτό μια χαρά τα πάει – αλλά αδημονείς για την θεατρικότητα και το χιούμορ με το οποίο θα έχει αποφασίσει να “ντύσει” την εμφάνισή του. Στο live αυτής της εβδομάδας ερμηνεύοντας το τραγούδι “Για τα μάτια του κόσμου…”, ειλικρινά ξεπέρασε τον εαυτό του. Νομίζω πως αυτό το συγκεκριμένο βιντεάκι σε χρόνο ρεκόρ θα χτυπάει κόκκινα σε κλικαρίσματα για όσους δεν το είδαν και θελήσουν να το δουν μέσω Intermet ή για όλους εκείνους που πολύ απλά θα θέλουν ξανά και ξανά και ξανά να το παρακολουθήσουν.

Παρατηρώντας ,λοιπόν, προσεκτικά κανείς τον Μάρκο κάθε εβδομάδα καταλαβαίνει πως πρόκειται για ένα όντως μεγάλο και πηγαίο ταλέντο, το οποίο ,όμως, ίσως δεν έχει καταφέρει να μας ξεδιπλωθεί μέχρι τώρα σε όλο του το μεγαλείο, γιατί έχει εγκλωβιστεί σε ένα πολύ συγκεκριμένο θεατρικό ύφος. Σε ένα ύφος και σε μία αισθητική με την οποία ναι μεν μπορεί πολλοί να διαφωνούν – και ανάμεσα σε αυτούς είμαι κι εγώ – όμως κανείς δεν μπορεί να πει πως ο Μάρκος είναι ατάλαντος ή πως εντελώς συμπτωματικά βρίσκεται σε αυτό τον αδυσώπητο χώρο για δεκαετίες ολόκληρες γεμίζοντας θέατρα, ακόμα και στα δύσκολα χρόνια της κρίσης.

Ισως ,όμως, να έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και να πρέπει ο Μάρκος να μας δείξει και την άλλη πλευρά του ταλέντου του, δοκιμάζοντας νέας πράγματα, ξεφεύγοντας από τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Ο Μάρκος καλλιτεχνικά βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση του και θα είχε ενδιαφέρον κάποια στιγμή να αποφασίσει να κάνει ένα μεγάλο βήμα παρακάτω, δοκιμάζοντας νέα καλλιτεχνικά ταξίδια.

Σε ότι έχει να κάνει δε με την τηλεοπτική του πορεία, πολύ θα ήθελα να τον βλέπω συχνότερα και μάλιστα σε τηλεοπτικά προιόντα διαφορετικά όπως είναι για παράδειγμα το “Just”, ενώ δεν θα με χαλούσε καθόλου να τον δω να αναλαμβάνει και την παρουσίαση κάποιων ψυχαγωγικών που θα του πηγαίνουν και θα μπορεί να τις υποστηρίξει…

Read More

And More