Jamie Otis: Το συγκινητικό μήνυμα της παίκτριας ριάλιτι μετά την αποβολή της!

Η Jamie Otis είναι παίκτρια του αμερικάνικου ριάλιτι Married at First Sight και μάλιστα, πολύ δημοφιλής. Ωστόσο πρόσφατα βίωσε ένα πολύ δυσάρεστ περιστατικό καθώς έχασε το μωράκι της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Τραγική ειρωνία; Εκείνη και ο σύντροφός της Doug Hehner είχανα ανακοινώσει ότι περιμένουν το μωρό τους μια μόλις εβδομάδα πριν.

Η 30χρονη παίκτρια του ριάλιτι ανέβασε στο instagram της μια photo στην οποία απευθύνονταν στο χαμένο της μωρό με πολύ συγκινητικά λόγια.


“Ούτε μια μέρα δεν περνάει που θα ξυπνήσω και δεν θα σε σκεφτώ, μωρό μου Hehner. Ξέρω πως πρέπει να επιστρέψω πίσω στην κανονική ζωή αλλά δεν ξέρω τον τρόπο. Σήμερα, ο μπαμπάς κι εγώ θα διαλέξουμε ένα τέλειο όνομα για σένα. Σε αγαπάμε πολύ. Ελπίζουμε να περνάς όμορφα εκεί ψηλά στον ουρανό” έγραψε η ίδια.

Η Jamie Otis που είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, εξήγησε μερικά πράγματα για το πώς έμαθαν για το μωρό: “Είχαμε κλείσει ραντεβού στον γυναικολόγο ενώ παράλληλα ετοιμαζόμασταν για ένα πάρτυ. Η αλήθεια είναι πως δεν ένιωθα το μωράκι να κλωτσάει για κάποιες μέρες αλλά ήμασταν αισιόδοξοι! Την περασμένη εβδομάδα οι χτύποι της καρδιάς του ήταν πολύ καλοί! Όταν πήγαμε στον γιατρό μας είπε τα δυσάρεστα. Ο σάκος δεν είχε αμνιακό υγρό. Είμαι νοσηλεύτρια και ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτό”, είχε πει η ίδια μετά την αποβολή.


“Μια μέρα θα παίζουμε μαζί και θα σε κάνω να γελάς και να ξεκαρδίζεσαι”, έγραψε κάτω από μια δεύτερη ανάρτηση η παίκτρια ριάλιτι.

Read More

And More