Jay Prodan: Η ιστορία του 24χρονου επιχειρηματία από το Μπαγκλαντές που μπήκε στο Big Brother

Με ένα πλατύ χαμόγελο, o 24χρονος παίκτης του Big Brothter, Jay Prodan, συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό. Eνα ευγενικό, γλυκό αγόρι που κατάγεται από το Μπαγκλαντές. Η ζωή του όταν ήρθε στην Ελλάδα, δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Με επιμονή κι υπομονή όμως, προσπερνώντας όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο του, κατάφερε να επιτύχει τους στόχους του.

Ο Jay είναι ιδιοκτήτης ενός ινδικού εστιατορίου στο Γκάζι. Η δημιουργία αυτής της επιχείρησης, ήταν το μεγάλο του όνειρο. Για να ανοίξει το μαγαζί του, του έδωσαν τα χρήματα οι φίλοι του, οι οποίοι πίστεψαν σε εκείνον. Δούλεψε σκληρά σε όλα τα πόστα, από τη λάντζα μέχρι το service.

Όπως εξομολογήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, έχει βιώσει το ρατσισμό στην Ελλάδα. Ανέφερε χαρακτηριστικά ένα επεισόδιο που συνέβη στο παρελθόν, όταν κάποιοι τον κυνηγούσαν για να τον χτυπήσουν.

Στον ελεύθερο χρόνο του ανεβάζει βίντεο στα social media και μιλά για την ξενοφοβία, γιατί δεν θέλει, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, να τραβήξουν άλλα παιδιά, όσα έχει ζήσει εκείνος.

Δεν θα ήθελε οι συμπαίκτες του να τον αντιμετωπίσουν με επιφύλαξη. Αν δει κάποιες περίεργες συμπεριφορές στο σπίτι του Big Brother, θα προσπαθήσει, όσο διάστημα παραμείνει στο παιχνίδι, να αλλάξει τη γνώμη τους.

«Η αγάπη θα νικήσει τα πάντα», αυτό είναι το μότο της ζωής του.

Read More

And More