Jennifer Aniston: Αποκαλύπτει το μυστικό νεότητάς της!

Παρά τα 45 της χρόνια, η Jennifer Aniston παραμένει ιδιαίτερα φρέσκια και νεανική. Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε όλα τα μυστικά της που την βοηθούν να διατηρεί τη λάμψη της…

”Ο μπαμπάς μου είναι 100% Έλληνας, είναι 81 ετών έχει ελάχιστες ρυτίδες. Το ίδιο και η γιαγιά μου που πέθανε στα 95 της. Επίσης, πίνω πολύ νερό, και χρησιμοποιώ καλά προϊόντα για το πρόσωπό μου. Όχι πολλά όμως, δεν είναι καλή η υπερβολή. Επίσης, ο σωστός ύπνος βοηθάει πολύ”, είπε η 45χρονη ηθοποιός στο Yahoo Beauty και την γνωστή make up artist Bobbi Brown.

Στην ερώτηση για το πως διατηρείται τόσο νέα και όμορφη, η ηθοποιός απάντησε πως το μυστικό της νεότητάς της είναι η ελληνική της καταγωγή.

Πρόσθεσε επίσης ότι αποφεύγει τους υδατάνθρακες και ότι θέλει να χάσει 2,5 κιλά αλλά είναι πλέον δύσκολο σε αυτή την ηλικία. Τρώει ψωμί και ελληνικές σαλάτες, όμως πάντα με μέτρο.

Δεν παρέλειψε επίσης να τονίσει το πόσο αντίθετη τη βρίσκει το γεγονός ότι πολλές γυναίκες καταφεύγουν στον πλαστικό χειρουργό και χάνουν τις εκφράσεις του προσώπου τους.

”Υπάρχει η τάση στο Hollywood να παραμένει κανείς αγέραστος. Νομίζω ότι αυτό στο οποίο ήμουν μάρτυρας είναι να βλέπω γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν νέες με ό, τι πάνε και κάνουν. Είμαι ευγνώμων που μαθαίνω από τα λάθη τους”, είπε.

Read More

And More