Jennifer Aniston – Justin Theroux: Περιμένουν δίδυμα!

Τι κι αν οι φήμες τους ήθελαν να αντιμετωπίζουν κρίση στο γάμο τους, λίγο μετά τη μυστική τελετή η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux είναι love and married και οσονούπω… γονείς!
Την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Aniston (περιμένει δίδυμα παρακαλώ!) έκανε το περιοδικό “ΟΚ!”. Το δημοσίευμα μάλιστα, αναφέρει ότι η Χολιγουντιανή σταρ μετά από πολλές προσπάθειες θα καταφέρει τελικά να αποκτήσει παιδάκια..

Η Jennifer έμαθε ότι θα γίνει μητέρα μόνο λίγες ημέρες πριν από το μυστικό γάμο της με τον σύντροφό της, στην έπαυλή τους στην Καλιφόρνια. Και βέβαια, το ανακοίνωσε με χαρά σε εκείνον, ετοιμάζοντας του και ένα ρομαντικό δείπνο…

Τότε δεν γνώριζε, όμως, ότι περιμένει δίδυμα… Το έμαθε αργότερα, όταν ο Justin βρισκόταν στα γυρίσματα μιας ταινίας στο Τέξας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 46χρονη έστειλε στον καλό της μια φωτογραφία από τον υπέρηχο που είχε κάνει και αστειευόμενη του έγραψε: “διπλός μπελάς!” για τα δυο κοριτσάκια τους!
Προς το παρόν, το ζευγάρι δεν έχει πάρει επίσημη θέση, ωστόσο, σε πρόσφατη εμφάνισή της η Aniston φαινόταν ότι είχε “στρουμπουλέψει” λίγο. Όλοι νόμιζαν ότι ήταν από το χαλαρό πρόγραμμα διατροφής της στο μήνα του μέλιτος, αλλά η διάσημη ηθοποιός είχε το δικό της κρυφό μυστικό!

Read More

And More