Jennifer Aniston: Κόντρα με τη μητέρα της και… μετά θάνατον;

Η κόντρα της δημοφιλούς ηθοποιού Τζένιφερ Άνιστον με τη μητέρα της Νάνσι φαίνεται πως καλά κρατεί ακόμη και τώρα, τρεις μήνες μετά το θάνατο της Νάνσι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ αμερικανικού περιοδικού, η Άνιστον παρέστη στην κηδεία της μητέρας της αλλά όταν της ζητήθηκε να πάρει τις στάχτες της αρνήθηκε κατηγορηματικά.
Σύμφωνα με την πηγή του περιοδικού, η Άνιστον δήλωσε ότι δεν ήθελε τις στάχτες της μητέρας της (για φύλαξη όπως είθισται να γίνεται) πράγμα που σόκαρε συγγενείς και φίλους καθώς φάνηκε ότι ούτε μετά θάνατον μητέρα και κόρη δεν συμφιλιώθηκαν. Μάλιστα ακόμη και ο σύζυγος της Άνιστον, Τζάστιν Θερού φάνηκε να απορεί με την κίνηση της Τζένιφερ.
Κάποιες “φωνές” που λένε ότι η Άνιστον δεν ήθελε τις στάχτες στο σπίτι της γιατί απλά είναι μακάβριο θεωρήθηκαν αβάσιμες διότι, όπως λένε οι πηγές κοντά στην ηθοποιό, αυτό δεν είναι το στιλ της.
Είναι γνωστό ότι μητέρα και κόρη δεν μιλούσαν για χρόνια μετά το αποκαλυπτικό βιβλίο της Νάνσι με πικάντικες λεπτομέρειες από τη ζωή της Άνιστον. Παρόλα αυτά, τρεις εβδομάδες πριν πεθάνει, η Άνιστον επισκέφτηκε τη μητέρα της που ήταν όλο αυτό το διάστημα σοβαρά άρρωστη.


Η μητέρα της Άνιστον το 2011, λίγο πριν το εγκεφαλικό που την καθήλωσε στο κρεβάτι.

Read More

And More