Jennifer Aniston: Πέρασε την Ημέρα των Ευχαριστιών… με τον πρώην σύζυγό της! [pics]

Η Jennifer Aniston αποφάσισε πριν από το δείπνο για το Thanksgiving να κάνει ένα δείπνο Friendsgiving το βράδυ της Τετάρτης, μία ημέρα πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών. Για το λόγο αυτό μαγείρεψε κάτι ιδιαίτερο για τον φίλο της Jimmy Kimmel. Η ηθοποιός είχε φιλοξενηθεί πριν από περίπου έναν χρόνο στην εκπομπή του Kimmel και είχαν συζητήσει τότε για το Friendsgiving.

Τότε ο Jimmy είχε πει ότι η Jennifer μαγειρεύει όλα τα συνηθισμένα πιάτα των Ευχαριστιών και το γεύμα την ημέρα της γιορτής ήταν σαν να έτρωγες τα απομεινάρια της προηγούμενης. Στη συνέχεια της πρότεινε να μαγειρέψει κάτι μεξικάνικο για τη φετινή Ημέρα των Ευχαριστιών και η ηθοποιός εκπλήρωσε την επιθυμία του φτιάχνοντας εντσιλάδας.

View this post on Instagram

Ok, @jimmykimmel… here are your f*%king Friendsgiving enchiladas.

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Μάλιστα η σταρ ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με αυτό που μαγείρεψε με το όνομα του παρουσιαστεί γράφοντας: «Εντάξει, @jimmykimmel… εδώ είναι το f* Friendsgiving enchiladas».

Μάλιστα, στο ίδιο δείπνο καλεσμένοι ήταν η κολλητή της Courtney Cox, ο ηθοποιός Jason Bateman αλλά και ο πρώην σύζυγός της… Justin Theroux! Μπορεί οι δυο τους να χώρισαν το 2017, μετά από δύο μόλις χρόνια γάμου, ωστόσο διατηρούν ακόμη φιλικές σχέσεις. Ο ίδιος ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στα Instagram Stories του που ποζάρει με την χολιγουντιανή σταρ!

«Είμαι πολύ-πολύ ευγνώμων για αυτούς τους φίλους. Και για αυτές τις νύχτες», έγραψε ο Justin Theroux πάνω στο Story του.

Read More

And More