Jennifer Aniston: Ποιος ήταν ο πρώτος της έρωτας που ”έφυγε” από καρκίνο του εγκεφάλου;

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η Jennifer Aniston είχε μιλήσει για την πρώτη της αγάπη, τον σύντροφο με τον οποίο πέρασε 5 χρόνια στα twenties της. Η ηθοποιός που ακόμα δεν είχε ξεκινήσει να πρωταγωνιστεί στην σειρά Friends που την ανάδειξε σε μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της, είχε δηλώσει τότε πως εκείνος ήταν “ο ένας”. Όπως είχε αποκαλύψει ο τότε σύντροφός της έφυγε από τη ζωή νέος, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Σημερινό δημοσιεύμα της Daily Mail αποκαλύπτει πως ο χαμένος αυτός έρωτας της ηθοποιού ήταν ο συνάδελφός της Daniel Macdonald.

/

“Ήταν η πρώτη μου αγάπη κι είχε κρατήσει 5 χρόνια. Θα ήταν ο ένας για εμένα, αλλά ήμουν 25 και αρκετά αφελής. Θεωρώ πως εκείνος μου έστειλε τον Justin για να επανορθώσω για όλα”, δήλωνε στην συνέντευξη της η Jennifer Aniston στους New York Times, αναφερόμενη στον πρώτο της σύντροφο και τον αραββωνιαστικό της σήμερα, Justin Theroux.

/

Πηγή απο το περιβάλλον της ηθοποιού αποκάλυψε στη Daily Mail πως: “Η Jennifer δεν έπαψε ποτέ να αγαπά τον Daniel αλλά τα πράγματα κινούνταν με ραγδαίους ρυθμούς στην καριέρα της τότε. Ο Daniel παντρεύτηκε αρκετά χρόνια αργότερα μια Ιταλίδα ηθοποιό και σκηνοθέτη και απέκτησε δύο παιδιά, ενώ έναν χρόνο μετά τον δικό του γάμο, παντρεύτηκε και η Jennifer με τον Brad Piit”.

Ο Daniel Macdonald διαγνώστηκε με καρκίνο του εγκεφάλου το 2007 και μέσα σε λίγους μήνες πέθανε. Ήταν 46 ετών. Όταν το έμαθε η ηθοποιός, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Daily Mail “ένιωσε συντετριμμένη. Πάντα είχε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της ο Daniel. Πιστεύει πραγματικά ότι την βοήθησε με κάποιον τρόπο από εκεί που βρίσκεται, να βρει τον Justin”.

Read More

And More