Jennifer Aniston: Το αστρονομικό ποσό που δώρισε μετά τη δολοφονία του George Floyd!

Μπορεί πολλοί celebrities να ακολούθησαν το ρεύμα και να αναφέρθηκαν κίνημα στο Black Lives Matter γιατί είχε γίνει trend μετά τη δολοφονία του George Floyd, η Jennifer Aniston όμως ανήκει πλέον και επισήμως στους διάσημους που έβαλαν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να υποστηρίξουν έμπρακτα τις αντιρατσιστικές οργανώσεις.

Η 51χρονη σταρ χάρισε περίπου 1 εκατ. δολάρια σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις που ασχολούνται με την απόδοση δικαιοσύνης σε ρατσιστικά περιστατικά, όπως επιβεβαίωσε μία πηγή στο People. Ανάμεσα στους παραλήπτες συγκαταλέγεται και η πιο γνωστή από αυτές στις Η.Π.Α, ονόματι Color of Change, την οποία μάλιστα έχει προσθέσει στο προφίλ της στο Instagram ως απευθείας σύνδεσμο. Παράλληλα, την περασμένη εβδομάδα παρακίνησε τους φανς της να υπογράψουν ένα αίτημα σχετικά με τις συλλήψεις των τεσσάρων αστυνομικών που εμπλέκονται στη δολοφονία του George Floyd και που για την ώρα παραμένουν ελεύθεροι.

«Αυτή η εβδομάδα υπήρξε θλιβερή για τόσους πολλούς λόγους. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο ρατσισμός και η ωμότητα σε αυτή τη χώρα συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό – και ποτέ δεν ήταν εντάξει κάτι τέτοιο. Ως σύμμαχοι που θέλουν ισότητα και ειρήνη, είναι δική μας ευθύνη να κάνουμε θόρυβο, να απαιτήσουμε δικαιοσύνη, να επιμορφωθούμε σε σχέση με αυτά τα θέματα και περισσότερο από όλα, να μοιράσουμε αγάπη. Πόσο περισσότερο χρόνο είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να περάσει χωρίς αλλαγή; Πόσο περισσότερο χρόνο;», γράφει σε σχετική της ανάρτηση στο Instagram.

Όπως μεταδίδει η Mirror που επικαλείται πηγή από το κοντινό της περιβάλλον, η Aniston δε μπορούσε να μείνει μόνο στα λόγια: «Ήθελε να δείξει την υποστήριξή της και δώρισε ένα μεγάλο ποσό σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που ένιωθε ότι την εκπροσωπούν καλύτερα».

Read More

And More