Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει αν θέλει να κάνει παιδιά με τον Alex Rodriguez!

«Είμαι πολύ ανοιχτή σε αυτό», αποκαλύπτει η Jennifer Lopez μιλώντας για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί με τον σύντροφό της Alex Rodriguez. Η Λατίνα σταρ που έχει ήδη δυο δίδυμα παιδιά την Emme Maribel και τον Max από το γάμο της με τον Marc Anthony και φυσικά έχει τέλεια σχέση με τις δυο κόρες του αρραβωνιαστικού της Alex Rodriguez δεν λέει όχι σε ένα ακόμη παιδί.

Η JLo έκανε μια εντυπωσιακή φωτογράφηση για το νέο τεύχος του People και μίλησε για όλους και για όλα. «Μεγαλώνουμε όλοι μαζί. Όταν αρραβωνιαστήκαμε , ήταν όλοι χαρούμενοι… Και τα παιδιά ξέρουν πως υπάρχει μόνο αγάπη για αυτά», ανέφερε.

Και απάντησε στην ερώτησε για το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού: «Δεν ξέρω ποια είναι τα σχέδια του Θεού, αλλά θα ήθελα να το προσπαθήσω. Είμαι ανοιχτή σε αυτό το ενδεχόμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά η 50χρονη τραγουδίστρια.

Όσο για τα δίδυμα παιδιά της, εξομολογήθηκε: «Κάνουν τη ζωή μου τόσο όμορφη. Ο ερχομός τους με δίδαξε τόσα πολλά. Ήμουν πάντα αδιάφορη για τον εαυτό και την καρδιά μου. Τα παιδιά με βοήθησαν να γίνω πιο υπεύθυνη και να τα αγαπώ. Πρώτα να τα αγαπώ και μετά να είμαι υπεύθυνη για αυτά», είπε και συμπλήρωσε πως τα παιδιά θα είναι πάντα η προτεραιότητά της!

 

 

 

Read More

And More