Jennifer Lopez: Έτσι ξεπερνάει το χωρισμό της από τον Casper Smart!

H Jennifer Lopez είναι πλέον ελεύθερη και ωραία και ακόμα πιο sexy! H Λατίνα σταρ εξακολουθεί στα 44 της να κάνει πολλές ανδρικές καρδιές να χτυπούν γρηγορότερα.

Τι κι αν ο Casper Smart, σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν στα διεθνή μέσα, την απάτησε με δύο τρανσέξουαλ; Η JLo είναι στα καλύτερά της και φαίνεται στην φωτογράφιση που έκανε για το Billboard Magazine.

Με ένα άσπρο και ένα κόκκινο κορμάκι ποζάρει πότε ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι και πότε καθισμένη σε σκαμπό. Οι καμπύλες της σε κάθε περίπτωση αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο. Σαν να λέει: ”Βλέπεις Casper τι έχεις χάσει!”

Παρόλα αυτά η ίδια στην συνέντευξή της δηλώνει πως δεν νίωθει ότι πρέπει να αποδείξει κάτι πια, αναφερόμενη στην καριέρα της.

“Έχω την καλλιτεχνική μου πλευρά αλλά και πολλές άλλες ακόμα. Μπορεί να κάνω σαν ανόητη, να αυτοσαρκάζομαι αλλά ταυτόχρονα μπορεί να είμαι σοβαρή και αρκετά εσωστρεφής”, είπε ανάμεσα σε άλλα.

”Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ για μένα. Πρέπει να ψάξω την ψυχή μου και να συνειδητοποιήσω πολλά πράγματα για την αγάπη και νιώθω ότι βγαίνω από μία κατάσταση πιο δυνατή και, πιστεύω, καλύτερη”, σχολίασε.

Την καλύτερη εκδόχη της Jennifer την βλέπουμε άλλωστε και σε αυτή τη φωτογράφιση αλλά την διαπιστώσαμε και στην έναρξη του Μουντιάλ! Δες ξανά εδώ! Ε, κορίτσια;

Read More

And More