Jennifer Lopez: Κι όμως δεν βιάζεται να παντρευτεί τον Alex Rodriguez

Μετά από 3 γάμους και δυο παιδιά, η Jennifer Lopez φαίνεται να είναι πιο cool από κάθε άλλη γυναίκα στο θέμα του γάμου. Η λατίνα σταρ και ο αρραβωνιαστικός της Alex Rodriguez είναι στα καλύτερά τους και μετά την εντυπωσιακή και full ρομαντική πρόταση γάμου που έγινε τον περασμένο Μάρτη, όλοι περίμεναν να δουν την JLo και πάλι νύφη. Τι λέει όμως η ίδια;

Η Jennifer Lopez ανανεωμένη και κούκλα εμφανίστηκε με ένα κίτρινο κουστούμι στο Vision tour της αγαπημένης της Oprah Winfrey. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον Alex Rodriguez με τον οποίο αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο, αλλά και τα σχέδια γάμου… που δεν έχουν γίνει ακόμη.

“Μου λέει: “Οτιδήποτε θέλεις να κάνεις, μπορούμε να το συζητήσουμε’. Εγώ απαντώ: ‘Μα αν είναι να είμαστε μαζί για το υπόλοιπο της ζωής μας γιατί να βιαστούμε…’” εξηγεί η Jennifer Lopez. “Αν αυτό πρόκειται να κάνουμε, αν πρόκειται να γίνουμε σύζυγοι.”

Και πρόσθεσε: “Αν πρόκειται να προσπαθήσουμε να χτίσουμε κάτι μαζί που κανείς από τους δύο δεν είχε ή δεν ένιωσε ότι είχε πριν -που είναι μια οικογένεια με έναν σύζυγο και μία σύζυγο, μια μητέρα κι έναν πατέρα- και αγκαλιάσουμε τα τέσσερα παιδιά μας για να τους δείξουμε ό,τι δεν είχαμε.”

Η Jennifer Lopez δεν παρέλειψε να πει πόσο ξεχωριστός είναι ο σύντροφός της και πόσο διαφέρει με κάθε άνδρα που είχε στη ζωή της μέχρι τώρα. Αυτό που της αρέσει είναι ότι είναι υποστηρικτικός, θέλει να ζουν πράγματα μαζί και φυσικά της αφήνει χώρο να λάμψει χωρίς να νιώθει ανασφάλεια ότι αυτό θα περιορίσει εκείνον. “Οφείλω πολλά από όσα συνέβησαν τον τελευταία χρόνο στο γεγονός ότι ήταν στη ζωή μου” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Read More

And More