Jennifer Lopez: Μοντέλο ισχυρίζεται ότι ο Alex Rodriguez της έστελνε ερωτικά μηνύματα λίγο πριν αρραβωνιαστεί!

Πριν λίγες μέρες η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez αρραβωνιάστηκαν και έζησαν την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Η σέξι τραγουδίστρια και ο αθλητής του baseball κοινοποίησαν την φωτογραφίες από τον αρραβώνα τους, ο οποίος έγινε σε μία εντυπωσιακή παραλία με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Τις επόμενες μέρες από το ευχάριστο αυτό γεγονός όμως, έγιναν κάποιες δηλώσεις, οι οποίες προκάλεσαν αναταραχή στο σπίτι της J Lo.

Ο Alex, σύμφωνα με τον συναθλητή του Jose Canseco, απατούσε την Jennifer με τον πρώην σύζυγο του. Από εκεί φαίνεται πως πήρε θάρρος και το playboy model, Zoe Gregory, η οποία δήλωσε πως ο παίκτης του baseball, της έστελνε ερωτικά μηνύματα και της έκανες προτάσεις σεξουαλικού τύπου. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Zoe, 3 εβδομάδες πριν αρραβωνιαστεί την Jennifer, της έστελνε μηνύματα αλλά και προσωπικές τους φωτογραφίες με σκοπό να βρεθούν από κοντά.

Το ζευγάρι προς το παρόν κρατάει σιγήν ιχθύος και δεν έχει κάνει σχετικές δηλώσεις για να διαψεύσει τα λεγόμενα των τρίτων προσώπων.

Read More

And More