Jennifer Lopez: Ποζάρει στην αγκαλιά του Drake και ρίχνει το Instagram!

Μόνο φίλοι ή κάτι παραπάνω; H Jennifer Lopez ποζάρει αγκαλιά με τον Drake και ρίχνει το Ιnstagram. Η Λατίνα σταρ μετά το χωρισμό της με τον Casper Smart και τις φήμες πως ετοιμάζεται για επανασύνδεση με τον πρώην της Mark Anthony, κάνει την ανατροπή και οι φήμες πως ξεκίνησε νέο ειδύλλιο με τον Drake δεν έχουν τέλος.

Όλα ξεκίνησαν με την κοινή φωτογραφία τους στο Instagram της JLo και οι φήμες φούντωσαν όταν ο Drake πήγε σε δύο από τις συναυλίες της στο Λας Βέγκας και έκανε δείπνο που την κάλεσε. Ήταν ένα σούπερ ιδιαίτερο δείπνο στο Delilah στο δυτικό Χόλιγουντ και έφυγαν μαζί. Κάτι που δεν χαροποίησε καθόλου την άλλοτε καλή φίλη της Jennifer και πρώην σύντροφό του Drake, την Rihanna.

Look who rolled up to my show tonight to say hi!! @champagnepapi #lovehim #jlovegas #ALLIHAVE

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jennifer Lopez (@jlo) στις


Οι παρατηρητικοί θαυμαστές είδαν ότι η RiRi έκανε unfollow τη JLo στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, προκαλώντας πολλούς να υποθέσουν πως η JLo έσπασε τον κώδικα γυναικείας φιλίας κάνοντας σχέση με τον πρώην της φίλης της. Ποια ήταν η αντίδραση της Jennifer; Μα φυσικά μια νέα φωτογραφία στην αγκαλιά του Drake…



Read More

And More