Jennifer Lopez – Shakira: Θα τιμήσουν τον Kobe Bryant στο ημίχρονο του Super Bowl 2020!

Και το φετινό super Bowl είναι προ των πυλών με την Shakira και την Jennifer Lopez να ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή. Οι δυο σταρ ενώνουν τις δυνάμεις τους και όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό θα είναι αυτές που θα τραγουδήσουν και θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό show στο ημίχρονο του Super Bowl 2020.

Πρόκειται για μια από τις διασημότερες αθλητικές διοργανώσεις  στην Αμερική με εκατομμύρια θεατών να παρακολουθούν τον αγώνα και φυσικά τους καλλιτέχνες που αναλαμβάνουν να τραγουδήσουν στο ημίχρονο με τεράστια πάντα αμοιβή!

Έτσι, φέτος η ανυπομονησία είναι μεγαλύτερη μιας και η JLo με την Shakira υπόσχονται μια εμφάνιση με πολύ τραγούδι, χορό, αλλά και συγκίνηση, μιας και οι δυο τους θα τιμήσουν και τον Kobe Bryant που έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή, όταν έπεσε το ελικόπτερο που επέβαινε με την κόρη του και άλλα επτά άτομα.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, η Lopez ρωτήθηκε αν θα τιμήσουν τον Kobe Bryant, στο ημίχρονο του Super Bowl και ανέφερε: «Όλοι θα θυμόμαστε τον Kobe. Την Κυριακή θα γιορτάσουμε τη ζωή και την διαφορετικότητα στην χώρα». Ενώ, η Shakira έσπευσε να αναφέρει: «Είμαι σίγουρη ότι θα ήταν πολύ περήφανος, αν έβλεπε το μήνυμα που προσπαθούμε να περάσουμε στη σκηνή αυτήν τη μέρα».

Η Jennifer Lopez και η Shakira θα εμφανιστούν στο ημίχρονο του Super Bowl 2020, όπως ανακοίνωσε η National Football League (NFL), διοργανώτρια αρχή του ομώνυμου πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου των ΗΠΑ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου του 2020 στο Hard Rock Stadium στο Miami Gardens, της Florida. Οι δύο τραγουδίστριες, από την Λατινική Αμερική, που έχουν κυκλοφορήσει τραγούδια στα αγγλικά και τα ισπανικά, θα δώσουν τη δική τους παράσταση στο ημίχρονο του μεγάλου αγώνα.

https://www.instagram.com/p/B79ZGtgp3NB/

Η εταιρεία Roc Nation του ράπερ, παραγωγού και συζύγου της Beyonce, Jay-Z, είναι συμπαραγωγός του 100ου ημιχρόνου του NFL που θα μεταδοθεί live από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

Αν η Shakira και η Jennifer Lopez παραμείνουν οι μοναδικές ερμηνεύτριες του σόου, θα είναι η πρώτη φορά που δύο γυναίκες θα αναλάβουν το σόου, χωρίς τη συμμετοχή άνδρα καλλιτέχνη. Το ημίχρονο του αγώνα Superbowl αποτελεί ένα από τα τηλεοπτικά προγράμματα με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ.

Read More

And More