Jennifer Lopez: Το σχόλιο του πρώην της που ενόχλησε τον αρραβωνιαστικός της Alex Rodriguez!

Η Jennifer Lopez είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και videos από την καθημερινότητα της και από τα επαγγελματικά της σχέδια, ενημερώνοντας έτσι τους εκατομμύρια followers της. Πριν κάποιες μέρες όμως μία φωτογραφία που δημοσίευσε στάθηκε αφορμή για μία μικρή κόντρα μεταξύ του αρραβωνιαστικού της Alex Rodriguez  και του πρώην συντρόφου της και γνωστού ράπερ Diddy.

Η εκρηκτική Λατίνα είχε κοινοποιήσει μία φωτογραφία στην οποία πόζαρε με ένα ροζ μικροσκοπικό μπικίνι εντυπωσιάζοντας τους followers της με τους σέξι κοιλιακούς της. Η δημοσίευση φυσικά ξεπέρασε τα 2,5 εκατομμύρια likes και τα σχόλια ήταν χιλιάδες, εκ των οποίων το ένα δεν ήταν και τόσο ευχάριστο για τον αρραβωνιαστικό της. Ο ράπερ Diddy, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με την τραγουδίστρια έσπευσε να αφήσει το σχόλιο του, το οποίο έγραφε: “Ω Θεέ μου” και συνοδευόταν από ένα emoticon με καρδούλες.

Βέβαια ο αρραβωνιαστικός της J Lo, όταν το αντιλήφθηκε δεν το άφησε ασχολίαστο και του έγραψε “Είμαι τυχερός”, δείχνοντας έτσι ποιος είναι ο κυρίαρχος.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Jennifer Lopez όμως στην ραδιοφωνική εκπομπή “The Breakfast Club, ο ράπερ έστειλε μήνυμα στον Alex και του απολογήθηκε λέγοντας πως δεν το εννοούσε και πως τον σέβεται και τον θαυμάζει.

Read More

And More