Jessica Biel: Αποκοιμήθηκε λίγο πριν γιορτάσουν τα γενέθλια του Justin Timberlake! [vid]

Ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια του Hollywood είναι ο Justin Timberlake και η Jessica Biel. Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί 12 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Silas, ο οποίος είναι 3 ετών. Οι τρεις τους είναι μία πολύ όμορφη οικογένεια και περνάνε καταπληκτικά μαζί. Πολλές φορές μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράζεται φωτογραφίες και videos από την καθημερινότητα του και τις αστείες στιγμές που ζει με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο 39χρονος σταρ, σήμερα έχει τα γενέθλια του και θέλησε να τα γιορτάσει μία μέρα πριν, μαζί με την σύζυγο του με ένα ρομαντικό δείπνο. Όταν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο όμως και πήγαιναν στο εστιατόριο που είχε κανονίσει ο Justin, τον περίμενε μία μικρή έκπληξη. Η σύζυγος του -κουρασμένη από την καθημερινότητα της – αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητο.

Ο Justin, που φημίζεται για το έξυπνο χιούμορ του, τράβηξε ένα βίντεο και τραγούδησε το “Happy Birthday” ξυπνώντας την Jessica. “Πρέπει να ετοιμάσει τα γενέθλια μου αύριο, οπότε η σύζυγος μου θα βγει έξω απόψε” έγραψε ο τραγουδιστής και κοινοποίησε το Video στον λογαριασμό του στο Instagram, προκαλώντας γέλιο στους θαυμαστές του.

View this post on Instagram

Gotta work tomorrow for my bday so wifey really going all out tonight…

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

 

 

Read More

And More