JLo: Εκατομμύρια δολάρια στα πόδια της για το “American Idol”!

Η Τζένιφερ Λόπεζ για ακόμα μία φορά κατάφερε να στρέψει επάνω της όλα τα βλέμματα, αποδεικνύοντας πως το όνομά της στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα είναι χρυσό, για να μην πούμε πλατινένιο!

Η Λατίνα σούπερ σταρ αυτή την εποχή έχει τραβήξει σαν μαγνήτης το ενδιαφέρον των ΜΜΕ παγκοσμίως, με την απόφασή της να πει και πάλι το «ναι» στους συντελεστές του «American Idol». Φυσικά, για να επιτευχθεί η μεγάλη επιστροφή της στη συγκεκριμένη τηλεοπτική παραγωγή, οι συντελεστές της έδωσαν κάτι παραπάνω από… γη και ύδωρ.

Για την ακρίβεια, προσέφεραν στη σταρ πάνω από 17.500.000 δολάρια (13.500.000 ευρώ), μια και πιστεύουν πως η παρουσία της θα χαρίσει στο σόου τη χαμένη του αίγλη και λάμψη. Οι διαπραγματεύσεις της τραγουδίστριας και των παραγωγών διήρκεσαν για μακρύ χρονικό διάστημα – αφού η Λόπεζ ήταν αμετακίνητη σε ό,τι είχε να κάνει με τις απολαβές της.
Τα δημοσιεύματα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού γι’ αυτήν τη νέα τηλεοπτική συμφωνία αναφέρουν χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις για τον μισθό της το ποσό έκλεισε. Είναι μεγάλη νίκη αυτή για εκείνη. Το ποσό ξεπερνάει τα 15 εκατ. δολάρια (11,3 εκατ. ευρώ) που έλαβε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για την αντίστοιχη θέση στο «X-Factor». Συγχαρητήρια στη Λατίνα σταρ που κρατάει το ενδιαφέρον του κόσμου για εκείνη αμείωτο!».
H επιστροφή της Τζένιφερ στο γνωστό σόου ταλέντων αναμένεται να ανεβάσει την περσινή τηλεθέαση, κάτι που η αντίστοιχη μεταγραφή της Μαράια Κάρεϊ δεν κατάφερε να φέρει. Εκτός από τη Λόπεζ, στην κριτική επιτροπή του προγράμματος θα είναι ο Κιθ Ούρμπαν, σταρ της κάντρι μουσικής και σύζυγος της Νικόλ Κίντμαν, και ο Χάρι Κόνικ, επίσης καλλιτέχνης της κάντρι.
Την είδηση για την επιστροφή της σταρ στο «American Idol» έδωσε στα ΜΜΕ ο ίδιος ο σύντροφός της Κάσπερ Σμαρτ, όταν ρωτήθηκε αν εκείνη θα επιστρέψει στο σόου και δεν δίστασε να απαντήσει καταφατικά. Οσο για το ποιος ήταν ο λόγος που η «Jlo» θέλησε πέρσι να παραμείνει μακριά από τη θέση του κριτή στο «American Idol»;
Μα φυσικά τα χρήματα, μια και ζητούσε επιπλέον δύο εκατ. δολάρια αμοιβή από τα 15 που έπαιρνε για τη δεύτερη σεζόν του σόου και το ποσό αυτό κρίθηκε από τους υπευθύνους υπερβολικό. Στην πορεία, όμως, αναθεώρησαν αφορμή ήταν και οι μέτριες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης με αποτέλεσμα φέτος να μην της αρνηθούν την αύξηση.

Read More

And More