Johnny Depp – Amber Heard: Ετοιμάζουν τον γάμο τους στο ιδιωτικό νησί του ηθοποιού;

Η προσωπική ζωή του Johnny Depp παραδοσιακά περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου. Γι’ αυτό και συνεχώς οι φήμες που τον θέλουν να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την αρραβωνιαστικιά του Amber Heard δίνουν και παίρνουν.

Έτσι μετά τα δημοσιεύματα στις αρχές του μήνα που μιλούσαν για μυστικό γάμο του 51χρονου star με την 28χρονη συνάδελφό του, σήμερα η New York Post υποστηρίζει πως ο γάμος τους θα τελεστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο ιδιωτικό νησί του ηθοποιού στις Μπαχάμες.

Τις φήμες για τον μυστικό γάμο του ζευγαριού που αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο του 2014, πυροδότησε η δημόσια εμφάνισή τους στο Los Angeles για την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Mordecai με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp. Στο κόκκινο χαλί τα φλας των φωτογράφων είχε αιχμαλωτίσει η χρυσή βέρα στο δάχτυλο του ηθοποιού, που έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν μήπως τελικά… το πήρε το κορίτσι.

Πάντως η New York Post, αναφέρει ότι το ζευγάρι τώρα ετοιμάζει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο γάμος θα γίνει μεταξύ 7 και 8 Φεβρουαρίου, ενώ το παρόν στο ιδιωτικό νησί θα δώσουν περίπου 50 καλεσμένοι. Για τη διαμονή τους στο νησί, θα “επιστρατευτεί” και το πολυτελέστατο κότερο του Johnny Depp, το
Vajoliroja.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους είναι φυσικά και τα δύο παιδιά του ηθοποιού, η 15χρονη Lilly Rose και ο 12χρονος Jack, από τον γάμο του με τη Vanessa Paradis.

Read More

And More