Johnny Depp: Νέες κατηγορίες εις βάρος του – Επιτέθηκε σε συνεργάτη του στα γυρίσματα ταινίας!

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Johnny Depp! Μετά την οικονομική καταστροφή, το πολύκροτο διαζύγιο με την Amber Heard αλλά και τις μηνύσεις από τους πρώην σωματοφύλακες του, αυτή την φορά ο χολιγουντιανός σταρ κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε συνεργάτη του, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Page Six, ο Johnny βγήκε εκτός ελέγχου και επιτέθηκε σε έναν μάνατζερ και παραγωγό της ταινίας “Labyrinth”.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρωταγωνιστής αποφάσισε να αναλάβει τη σκηνοθεσία μιας σκηνής: “Ο παραγωγός προσπαθούσε να μάθει για πόση ώρα θα γυρίζεται η σκηνή, με τον σκηνοθέτη να τονίζει ότι πρέπει να κάνουν πιο γρήγορα. Τότε ο παραγωγός δήλωσε στον Johnny Depp ότι πρέπει να τελειώσουν, με συνέπεια ο ηθοποιός – ο οποίος έπινε και κάπνιζε όλη μέρα – να εξοργιστεί και να αρχίζει να ουρλιάζει “Ποιος είσαι εσύ; Δεν έχεις κανένα δικαίωμα”, αναφέρουν οι πηγές.

Όταν ο μάνατζερ του απάντησε ότι απλά κάνει την δουλειά του, ο Johnny Depp προσπάθησε να τον χτυπήσει στα πλευρά και φώναξε “Θα σου δώσω 100.000 δολάρια αν μου δώσεις τώρα μπουνιά”. Τελικά, ήρθαν ενισχύσεις και ο χολιγουντιανός σταρ έκανε πίσω.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, πάντως, ανέφερε πως δεν έγινε έτσι το περιστατικό και απλά το μεγέθυναν τα ΜΜΕ. “Ο Johnny είναι επαγγελματίας και φοβερός συνάδερφος. Πάντα φέρεται στο crew και στους υπόλοιπους ανθρώπους γύρω του με σεβασμό. Οι ταινίες έχουν αρκετό στρες και μερικά περιστατικά απλά μεγεθύνονται. Όλοι αγαπάμε τις ιστορίες – αλλά δεν υπάρχει εδώ κάποια”.

Read More

And More