Johnny Depp: Τα γυρίσματα των 5ων “Πειρατών της Καραϊβικής” αναβάλλονται λόγω του τραυματισμού του!

Νωρίτερα μέσα στον Μάρτιο σου γράψαμε πως ο Johnny Depp τραυματίστηκε στο χέρι του και επέστρεψε στις Η.Π.Α. από την Αυστραλία όπου βρισκόταν για να χειρουργηθεί. Ο τραυματισμός αυτός – σύμφωνα με τα ξένα μέσα ο Johnny Depp έσπασε τον καρπό του- οδήγησε στο “πάγωμα” των γυρισμάτων της 5ης συνέχειας των “Πειρατών της Καραϊβικής” καθώς οι παραγωγοί δεν είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν χωρίς τον “Τζακ Σπάροου”.


Λίγες μέρες πριν τον τραυματισμό του σε συναυλία στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, τουλάχιστον 400 τεχνικοί έχουν ειδοποιηθεί ότι δεν θα εργαστούν τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο τραυματισμός του ηθοποιού συνέβη ενώ διασκέδαζε σε πίστα cart. Ωστόσο όπως επιβεβαιώνουν στην Daily Mail οι αρχές της πόλης Queensland της Αυστραλίας ο Johnny Depp δεν ειδοποίησε ασθενοφόρο για να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν ότι μπορεί να μετακινήθηκε μόνος του και να δέχθηκε ιδιωτικά τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η επιστροφή του ηθοποιού στις Η.Π.Α. για την εγχείρηση στον καρπό του συνοδεύτηκε και από φήμες ότι παράλληλα ο Johnny Depp άρχισε να παρακολουθεί και πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ. Ο ηθοποιός είχε ταξιδέψει στην Αυστραλία τον Φεβρουάριο και η παρουσία του σε δεκάδες πάρτι και συναυλίες πριν τον τραυματισμό του ήταν αυτή που φούντωσε τις φήμες για το ζήτημα του αλκοόλ. Η αδερφή και personal assistant του Christi Dembrowski, είναι εκείνη που τον φροντίζει κατά τη διάρκεια της απεξάρτησης του.

Ο Johnny Depp εχει ιστορικό με την άμετρη κατανάλωση αλκοόλ και σύμφωνα με την Daily Mail είχε προσπαθήσει να απεξαρτηθεί τον Δεκέμβριο πέφτοντας ωστόσο λίγο καιρό αργότερα στην παγίδα της υποτροπής. Ο ίδιος πάντως έχει δηλώσει στο περιοδικό Rolling Stone το 2013 ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του αλκοολικό.

Read More

And More