Jon Bon Jovi: Συνεχίζει τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά – Video από το δείπνο του στην Πάρο

Στην Ελλάδα περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Jon Bon Jovi. Ο διάσημος rock star έχει επισκεφτεί και στο παρελθόν τη χώρα μας για live εμφανίσεις αλλά αυτή τη φορά απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα των ελληνικών νησιών. Μέχρι στιγμής έχει βρεθεί στην Ύδρα, Σπέτσες, στη συνέχεια στη Μύκονο (δες εδώ) και τελευταίος σταθμός του η Πάρος.

Κατέφτασε στο όμορφο νησί των Κυκλάδων με την θαλαμηγό που μεταφέρει αυτόν και την οικογένειά του. Απόλαυσε το δείπνο του σε γνωστό εστιατόριο της Νάουσας και φυσικά όσοι των αναγνώρισαν θέλησαν να τον γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Jon Bon Jovi μαζί με την σύζυγό του Dorothea Hurley και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους, αφού έκαναν μια μικρή βόλτα στην όμορφη κωμόπολη του νησιού, κατέληξαν στο Barbarossa, για να απολαύσουν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

Ανάμεσα στους ντόπιους που συνάντησε είναι και η 4moms, Αμαλία Κυπαρίσση την οποία γνωρίσαμε και μέσα από την εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού. Για εκείνη, όπως και για πολλές ακόμα γυναίκες, ο Jon Bon Jovi αποτελεί παιδικό έρωτα και δεν θα μπορούσε να μη βγάλει μία φωτογραφία μαζί του. Άλλωστε επισκέφτηκε το νησί της και μάλιστα ένα από τα αγαπημένα της στέκια για φαγητό.

Its my life… its now or never #jonbonjovi #wheninparos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amalia Kyparissi (@amaliakyparissi) στις

Read More

And More