Jordyn Woods: Σπάει την σιωπή της μετά το σκάνδαλο με τον άνδρα της Κardashian – Παραδέχτηκε πως είναι αλήθεια όσα ακούγονται!

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση της έκανε η Jordyn Woods, μετά το σκάνδαλο που έγινε με τον Tristan Thompson. Η Jordyn αν  και ήταν η κολλητή φίλη της Kylie Jenner, φαίνεται πως είχε ερωτική συνάντηση με άντρα της Khloe Kardashian, η οποία είναι η ετεροθαλής αδερφή της Kylie. Λίγες μέρες λοιπόν μετά τον σάλο που προκλήθηκε η Jordyn, έσπασε την σιωπή της και παραδέχτηκε πως αυτά που ακούστηκαν είναι αληθινά.

Συγκεκριμένα, 21χρονη έδωσε μία σύντομη ομιλία στο Los Angeles για να προωθήσει την εταιρία με ψεύτικες βλεφαρίδες που έχει, η οποία μετά το σκάνδαλο έχει τρομερή πτώση στις πωλήσεις. H Jordyn, ξεκίνησε την ομιλία λέγοντας: “Μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν, τα οποία είναι αληθινά και η Eylure (οι ψεύτικες βλεφαρίδες που πουλάει) είναι σαν αληθινές. Ελπίζω να τις απολαύσετε όπως εγώ”.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της “Dailymail” η ίδια είναι καταρρακωμένη και έχει μετακομίσει στην μητέρα της γιατί είναι μία δύσκολη στιγμή γι αυτήν.

 

 

Read More

And More