Josephine: Επισκέφτηκε τα Universal Studios στην Φλόριντα! [pics,video]

Η Josephine άφησε για λίγο την Ελλάδα, μάζεψε βαλίτσες και ξεκίνησε περιοδεία στις ΗΠΑ! Αυτή είναι η πρώτη φορά που η δημοφιλής τραγουδίστρια θα κάνει σόλο εμφανίσεις και είναι ενθουσιασμένη! Από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και τις 5 Οκτωβρίου, η Josephine, που το καλοκαίρι έκανε ένα επιτυχημένο tour με 40 εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, θα ξεσηκώσει τη Φλόριντα, το Μαϊάμι, τη Φιλαδέλφεια και τη Νέα Υόρκη με τα τραγούδια της και την «εκρηκτική» σκηνική της παρουσία. Την Κυριακή προκάλεσε χαμό στο Tarpon Springs, ενώ μεθαύριο θα εμφανιστεί στο Miami Beach!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο μέσα στο πρόγραμμα των συναυλιών της για να κάνει και λίγο… τουρισμό! Εχθές το απόγευμα, η Josephine επισκέφτηκε τα Universal Studios στην Florida και ξετρελάθηκε! Η ίδια δεν είχε ξαναπάει σε κινηματογραφικά studio και από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της δεν σταμάτησε να ανεβάζει Instagram Stories.

Σύντομα, η Josephine θα κυκλοφορήσει, μαζί με music video, από την Panik Records, το νέο της τραγούδι, το οποίο, σίγουρα, θα αγαπηθεί αμέσως, ενώ η χειμερινή σεζόν θα την βρει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου, στο «Κέντρο Αθηνών».

Read More

And More