Josephine: Βουτιές σε παραλία της Βουλιαγμένης με μπικίνι και χωρίς ρετούς! [pics]

Δουλειά σε συνδυασμό με διακοπές είναι τα πλάνα της Josephine για το φετινό καλοκαίρι!

Η εκρηκτική τραγουδίστρια βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις επαγγελματικά, αφού συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις της στο Romeo, μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη, την Κατερίνα Λιόλιου και τον Χρήστο Ζώτο, ενώ το ντουέτο της με τον Mad Clip «Fimi» είναι το πρώτο σε μεταδόσεις trap κομμάτι στο ελληνικό airplay chart και το νέο της single “Εγώ”  ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές σε μόλις μια εβδομάδα και παραμένει στις πρώτες θέσεις των YouTube trends, με διαρκώς ανοδική πορεία.

Παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της, η Josephine φροντίζει να βρίσκει πάντα ελεύθερο χρόνο και να το αφιερώνει τόσο στα αγαπημένα της πρόσωπα, όσο και στον εαυτό της, κάνοντας πράγματα που την ευχαριστούν. Έτσι, λοιπόν, πρόσφατα αποφάσισε να φορέσει το μαγιό της και με την κολλητή της να πάνε… παραλία.  Για τις βουτιές τους, λοιπόν, επέλεξαν την παραλία της Βουλιαγμένης, όπου και πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς κάτω από τον ζεστό ήλιο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία της Josephine δεν πέρασε απαρατήρητη από τους λουόμενους, οι οποίοι δεν πήραν τα μάτια τους από πάνω της και όχι άδικα. Το φιστικί μπικίνι που επέλεξε αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο -όπως θα δεις- δεν έχει καμία ανάγκη από ρετούς και φίλτρα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More