“JOY” σαν να λέμε… Τζένη Χ 2 ; Τι συμβαίνει στη εκπομπή του Mega;

Το ότι το “JOY” του Mega επιστρέφει δριμύτερο στους δέκτες μας, μάλλον αυτό είναι κάτι που πλέον δεν είναι είδηση, μιας και από τα Χριστούγεννα και μετά η συγκεκριμένη είδηση έχει “φορεθεί” και κυκλοφορήσει πάρα πολύ.

Βλέπεις, αν και αρχικά το κανάλι είχε αποφασίσει η εκπομπή λόγω χαμηλής τηλεθέασης να μας αποχαιρετήσει μετά την είσοδο της νέας χρονιάς, στην πορεία αναθεώρησε και είπε να της δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, σε συνδυασμό πάντα βέβαια με το γεγονός ότι υπήρξαν και κάποια άκρως ενδιαφέροντα χορηγικά πακέτα στα οποία δεν μπόρεσε να γυρίσει την πλάτη.

Το “JOY” ,λοιπόν, επιστρέφει και έχει δημιουργηθεί Mega ντόρος, μιας και σε αυτά τα επεισόδια του νέου κύκλου θα δούμε την σκυτάλη της παρουσίασης σε ότι έχει να κάνει με τις γυναικείες συνεντεύξεις να την κρατά πλέον η Τζένη Μπαλατσινού, μετά την αποχώρηση της Αφροδίτης Γραμμέλη, αλλά και όχι μόνο.

Θα υπάρξει ακόμα ένα νέο πρόσωπο στην εκπομπή και για να ακριβολογώ θα υπάρξει ακόμα μία νέα Τζένη. Με άλλα λόγια; Σε αυτά τα νέα επεισόδια του “JOY” θα έχουμε… Τζένη Χ 2! Οχι, όχι δεν αστειεύομαι… Ποια άλλη θα δούμε στην εκπομπή εκτός από την Τζένη Μπαλατσινού;

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές θα δούμε την Τζένη Θεωνά! Η γλυκιά ηθοποιός εδώ και αρκετές ημέρες βρισκόταν σε συζητήσεις με το κανάλι και τελικά το Mega κι εκείνη έδωσαν τα χέρια. Η Τζένη θα αναλάβει να παρουσιάσει το κομμάτι εκείνο που θα αφορά στα pet!

Σε ότι έχει να κάνει δε και με τις φήμες που συνοδεύουν το όνομα της Σίσσυς Χρηστίδου, αυτές οι φήμες δεν είναι τίποτα άλλο παρά φήμες, μιας και η Σίσσυ όχι δεν εντάσσεται κι αυτή στο δυναμικό της εκπομπής του Mega, η οποία πλέον θα βγαίνει στον αέρα μόνο Σάββατο και όχι πρωί, αλλά μεσημέρι γύρω στις 2.50!

Read More

And More