Julia Roberts: Το μήνυμα για το φετινό Met Gala που ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού!

Τι κι αν έμεινε σπίτι; Τι κι αν δεν τράβηξε πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας στο απόλυτο event μόδας που γίνεται παραδοσιακά κάθε χρόνο, η Julia Roberts παραμένει εντυπωσιακή και κλέβει την παράσταση. Η αγαπημένη ηθοποιός, όπως και πολλοί ακόμη celebrities της διεθνούς showbiz δεν βρέθηκαν φέτος στο Met Gala, το οποίο ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού, έστειλε όμως το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες ώρες που περνά ολόκληρος ο πλανήτης.

Η πρώτη Δευτέρα του Μαΐου εδώ και τόσα χρόνια είναι παραδοσιακά σημειωμένη στις ατζέντες των celebrities ως μια  πολύ σημαντική ημέρα. Περπατάνε στο κόκκινο χαλί του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης (ΜΕΤ) της Νέας Υόρκης και απολαμβάνουν μια λαμπερή βραδιά, αφιερωμένη στην μόδα. Αυτή τη χρονιά όμως τα δεδομένα άλλαξαν, αφού λόγω της πανδημίας η εκδήλωσε ακυρώθηκε και παρουσιάστηκε μια διαδικτυακή εκδοχή στο YouTube το βράδυ της Δευτέρας.

H Julia Roberts, ωστόσο, δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο την βραδιά, και αποφάσισε να φορέσει μια εντυπωσιακή δημιουργία και να ποζάρει στο μπάνιο του σπιτιού της.

Η ίδια ανέβασε την φωτογραφία και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Eδώ είμαι εγώ, που δεν θα πάω στο Met Βall απόψε. Ναι πρέπει όλοι να μείνουμε σπίτι!».

Read More

And More