«Just» πρεμιέρα με προβλήματα, αλλά και …εκπλήξεις !

«Just» πρεμιέρα με προβλήματα, αλλά και …εκπλήξεις ! | tlife.gr

Επιτέλους έγινε κι αυτή η πρεμιέρα ! Ναι, μετά από περίπου τέσσερις ολόκληρους μήνες αναμονής και αφού πρώτα χύθηκαν τόνοι μελάνης και χιλιάδες σχόλια ακούστηκαν μέσα απο τις μεσημεριανές εκπομπές , το «Just the two of us» τράβηξε αυλαία !

Πως μας φάνηκε τώρα … Λαμπερό ήταν σίγουρα, φαντασμαγορικό ήταν σίγουρα, εντυπωσιακό ήταν σίγουρα… Το σκηνικό που έφτιαξαν οι άνθρωποι του Mega , πραγματικά σε κέρδιζε απο την πρώτη στιγμή, γεγονός στο οποίο συνέβαλε αναμφισβήτητα και όλο αυτό το παιχνίδι που γινόταν ασταμάτητα με τα φώτα !

Το σόου ξεκίνησε με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς ,με άφθονες δόσεις μουσικής ! Ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε έχοντας στο πλευρό του την Δούκισσα Νομικού. Εκείνος αν και αγχωμένος ,κατάφερε αμέσως να βρει τον ρυθμό του και το κέφι του… Εκείνη ; Στην αρχή ήταν απίστευτα τρακαρισμένη ,με αποτέλεσμα να καταφέρει να ορθώσει δυο λέξεις όλες κι όλες …

Και ενώ φάνηκαν όλα να κυλούν ρολόι, ξαφνικά μας προέκυψαν προβλήματα στον ήχο με τα … παράσιτα να κάνουν πάρτυ και με ένα διαπεραστικό ήχο να καλύπτει εντελώς και τον Γιώργο και την Δούκισσα ενώ προσπαθούσαν να μας κάνουν τις πρώτες… συστάσεις !

Τελικά ,οι τεχνικοί του Mega ευτυχώς γρήγορα κατάφεραν να διορθώσουν το πρόβλημα και ο ήχος επέστρεψε σχεδόν αμέσως .

Τώρα τι να πούμε για τον Γιώργο… Ο Γιώργος για ακόμα μία φορά μας απέδειξε το πόσο χαρισματικός άνθρωπος είναι ! Είναι ένας άνθρωπος με πραγματικό ταλέντο και το ταλέντο του αυτό τον ακολουθεί παντού ! Τι κι αν δεν είναι επαγγελματίας παρουσιαστής ;

Οχι μόνο είναι καλός και μπορεί να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτκών περιστάσεων ,αλλά είνα και πολύ καλύτερος απο πολλούς , πολλούς άλλους τάχα μου δήθεν επαγγελματίες παρουσιαστές οι οποίοι αν το καλοσκεφτεί κανείς, κατ ΄ουσίαν δεν θα έπρεπε ποτέ να έχουν κάνει τηλεόραση. Ονόματα δεν λέμε, υπολείψεις δεν θίγουμε !

Ναι, όπως και στο «The Twenty» ,έτσι και τώρα, βρήκε τον τρόπο να φέρει στα μέτρα του την παρουσίαση του προγράμματος και να κλέψει στο τέλος τις εντυπώσεις !

Ο Γιώργος μας επιφύλασσε διάφορες εκπλήξεις …Μέχρι και με …μαγιό και μπουρνούζι τον είδαμε, όταν αποφάσισε με αυτό τον τολμηρό τρόπο να μας παρουσιάσει τον πολίτσα Αντώνη Βλοντάκη ! Τα σκετς που είχε ετοιμάσει ήταν πολλά και άκρως εμπνευσμένα.

Οχι, δεν μεταμορφώθηκε όπως πολλοί πίστευαν, κρίνοντας από τα διαφημιστικά τρέιλερ του σόου. Ισως να το έχει αφήσει για αργότερα ! Μέχρι τον Γενάρη άλλωστε ,θα μας …τραγουδάνε στο Mega ! Τα κείμενα εννοείται πως έφεραν την υπογραφή του, ενώ να το πω κι αυτό… Κάποιοι θα πρέπει να …πιάσουν το χιούμορ του Γιώργου και να μην είναι τόσο …δήθεν !

Δεν είναι θανάσιμο αμάρτημα το να γελάσεις και το να δείχνεις ότι πραγματικά το ευχαριστιέσαι που βρίσκεσαι εκεί !

Η Δούκισσα Νομικού τώρα ,ευτυχώς κατά την διάρκεια του σόου, ξεπέρασε το αρχίκό κομπλάρισμά της και όταν βρέθηκε στο Green Room για να μας μεταφέρει το τι συμβαίνει στα παρασκήνια, δεν ήταν άσχημη. Και άνεση είχε και γρήγορη ήταν και έχω την εντύπωση πως μέχρι το τέλος του προγράμματος ,θα έχει βελτιωθεί η τηλεοπτική της εικόνα απίστευτα !

Για τα ζευγάρια τώρα, άλλα με άφησαν παγερά αδιάφορη και άλλα μ ΄άρεσαν με τρέλα ! Ομως, επειδή πρόκειται για την πρώτη εκπομπή δεν πρόκειται να σας μιλήσω με …στοιχεία και ονόματα .Αν προχωρήσει το σόου και δούμε την πορεία τους, τα ξανά λέμε !

Τέλος και η κριτική επιτροπή θέλει τον χρόνο της … Θέλει τον χρόνο της για να τα καταφέρουν και να γνωριστούν μεταξύ τους ,έτσι ώστε να βελτιώσουν και την χημεία τους !

READ more