“Just the two of us”: Η΄αλλάζουμε, ή βουλιάζουμε!

“Just the two of us”! Πραγματικά ή το αλλάζουνε, ή… βουλιάζουνε! Το δεύτερο live του πολυσυζητημένου σόου του Mega βγήκε στον αέρα και δυστυχώς για ακόμα μία φορά το αποτέλεσμα που ήρθε στους δέκτες μας, δεν ήταν το αποτέλεσμα εκείνο που θα έπρεπε να είναι και που αρμόζει στο Mega. Δεν ήταν το αποτέλεσμα της τέλειας εικόνας που μας έχει συνηθίσει να μας προσφέρει το συγκεκριμένο κανάλι.

Το “Just” προσπάθησε ουσιαστικά χθες να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας (μιας και το πρώτο live οι πάντες στο κανάλι της Μεσογείων θέλουν να ξεχάσουν…) ,όμως, και πάλι δεν τα κατάφερε να ξεφύγει από τα προβλήματα και τα τεχνικά αδιέξοδα, που μοιάζει πια σαν να το ΄χουν… “στοιχειώσει”!

Η αυλαία άνοιξε κάπου εκεί μετά τις 9.00 το βράδυ και σαφέστατα η εικόνα που βγήκε στον αέρα ήταν αρκετά βελτιωμένη ,όμως, μέχρι εκεί… Ολοι μας περιμέναμε οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού να καταφέρουν να μας εντυπωσιάσουν,κάτι που δεν έγινε.

Η έναρξη του σόου προσπάθησαν να είναι εντυπωσιακή επιχειρώντας να παίξουν με το χρώμα και το φως ,όμως, δυστυχώς γρήγορα άρχισαν και πάλι να θαμπώνουν οι δέκτες μας, γι ΄αυτό και η αρχικά απαστράπτουσα Ζέτα, ώρες – ώρες είχε μία… γκριζάδα, σαν να μελαγχολούσε το κορίτσι.

Μόνο τα φώτα της Ρούλας ήταν… εκτυφλωτικά, εξ ΄ου και η απίστευτα λαμπερή της εικόνα, η οποία ώρες – ώρες δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι σε μαγνήτιζε.

Και μπορεί στο παιχνίδι με τα χρώματα στο πλατό οι Megaλικοί να τα πήγαν καλά και με τα φώτα να σημείωσαν μία αισθητή βελτίωση, εκεί ,όμως, που και πάλι είχαν τεράστιο πρόβλημα ήταν ο ήχος. Τα προβλήματα του ήχου ήταν τραγικά , με την Ζέτα Μακρυπούλια να μην μπορεί να επικοινωνήσει καν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στα παρασκήνια και… τούμπαλιν, για να μην αναφερθώ και στις στιγμές που μας μιλούσε με… παράσιτα ή που χρειαζόταν κανείς να επιστρατεύσει την νοηματική για να την καταλάβει, μιας και προσπαθούσε να μας τα πει όλα η… σιωπή!

Τον απόλυτο πανικό με τα προβλήματα ήχου έπαθε και η Κατερίνα Στανίση, η οποία έκανε την εμφάνισή της στις τηλεοράσεις μας και όταν ξεκίνησε να τραγουδά, εμείς σταματήσαμε να την ακούμε!

Οσο για τα πλάνα του σκηνοθέτη; Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις… Κάποιες φορές σκέφτηκα “δεν μπορεί, πλάκα μας κάνει”! Αλλού έπρεπε να εστιάσει η κάμερα, άλλα πλάνα έβγαιναν στον αέρα. Το τι θολωμένα πλάνα είδαμε, το τι… ζουμαρίσματα σε κεφάλια και… χέρια. Την επιτροπή ήθελε για παράδειγμα να αποχαιρετήσει η Ζέτα, κάτι κεφάλια εν κινήση είδαμε.

Αλλη τραγική στιγμή, τις… τσαχπινογαργαλιές της έκανε στην εμφάνισή της η Ελισάβετ Σπανού με τον Γιάννη Αποστολάκη και αντί να ζουμάρει ο σκηνοθέτης στο σέξι χορευτικό της Ελισάβετ, εμείς εκείνη την στιγμή βλέπαμε μόνο την κορυφή του κεφαλιού της και τους… κοιλιακούς του Γιάννη, μιας και αυτό κατάφερε να προλάβει η κάμερα!

Επίσης, την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, αλλά ονόματα εκφωνούσε η Ζέτα, σε άλλα ζευγάρια έκανε ζουμ η κάμερα για να πετύχει τις αντιδράσεις τους… Αλήθεια, αλλά δεν υπάρχουν λόγια για την σκηνοθεσία. Εδώ κολλάει γάντι το μία εικόνα, χίλιες λέξεις…

Κατά τα άλλα; Αναμφισβήτητα ένα μεγάλο συν της βραδιάς ήταν η μεταμόρφωση της Ρούλας, η οποία επέστρεψε στο πλατό έχοντας καταλάβει πλήρως το ποιος ακριβώς είναι ο ρόλος της και ποιο το τηλεοπτικό της πόστο. Εριξε τους τόνους, σταμάτησε να φωνάζει και φυσικά σταμάτησε και να φλυαρεί ακατάπαυστα.

Ντυμένη στα λευκά ήταν απίστευτα σικ και η εμφάνισή της σε συνδυασμό με τον μετρημένο της λόγο, χωρίς υπερβολές την έκαναν να θυμίζει… βαμπ του Χόλιγουντ και κατά την γνώμη μου αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει η Ρούλα κάθε φορά που βγαίνει στην τηλεόραση.

Να στέκεται στο ύψος της, να μην ξεχνά την πορεία της και να μην παρασύρεται απ ΄οτιδήποτε άλλο. Δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Την πολύτιμη προίκα που κουβαλά πρέπει να την χρησιμοποιεί πάντα μα πάντα υπέρ της και όχι κατά της, μαγεμένη ενίοτε από τα φώτα και την λάμψη.

Επίσης σταμάτησε και αυτό το χιούμορ σε σχέση με την ηλικία της και τα πόσα χρόνια είναι στην δουλειά, το οποίο στο πρώτο live έμοιαζε τόσο ξεπερασμένο. Ούτε το… silver alert να ήταν!

Στα συν της βραδιάς και η δεύτερη εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια! Η Ζέτα όσο της το επέτρεψαν και πάλι οι συνθήκες βγήκε στον αέρα λαμπερή… Ναι, βγήκε στον αέρα λαμπερή και πιο απλή, χωρίς ,όμως, ταυτόχρονα να έχει και το στυλάκι της… πτωχιάς πλην τίμιας που είχε στο πρώτο live.

Σαφέστατα και το κόκκινο, μάξι φόρεμα την κολάκευε πάρα πολύ, όπως επίσης πολύ την κολάκευε και το light μακιγιάζ που θέλησε να διατηρήσει. Της χαρίζει μία ξεκούραση στην όψη, μία φρεσκάδα, μία νεανικότητα και δεν την βαραίνει τόσο όσο την βάραινε το αναντάμ-παταντάμ μακιγιάζ που είχε στο “Dancing”.

Βέβαια, με στεναχώρησε γιατί επέστρεψε σε αυτόν τον καταραμένο…κότσο – υπερπαραγωγή -μπανάνα, λες και χάθηκαν οι πιο τρελές, νεανικές κουπ…

Οπως και να ΄χει πάντως, απ ΄ότι έχω καταλάβει οι Megaλικοί επιθυμούν η Ζέτα να αλλάξει στυλ, εμφάνιση, στήσιμο και πολύ καλά κάνουν. Θέλουν να την κάνουν να καταφέρει να βγάλει προς τα έξω μία πιο… γήινη και άμεση εικόνα και όχι την εικόνα της κούκλας που βρίσκεται ντυμένη με τα…καλά της πίσω από την βιτρίνα, την οποία όλοι θαυμάζουν, αλλά κανείς δεν τολμά να ακουμπήσει.

Οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού επιθυμούν η Ζέτα να βγάλει προς τα έξω την αληθινή της εικόνα, να γίνει πιο προσιτή, πιο αληθινή, να πιστέψει ίσως περισσότερο στον εαυτό της έτσι ώστε να κατορθώσει να ξετυλίξει και να αναδείξει το τηλεοπτικό της ταμπεραμέντο καλύτερα.

Αν η Ζέτα ακολουθήσει τις συμβουλές των Μegaλικών – που απ ΄ότι φαίνεται αυτή την πρόθεση έχει – σίγουρα θα βγει κερδισμένη, μιας και κανείς μένοντας πίσω από την… βιτρίνα δεν μπορεί να κάνει μεγάλη πορεία στην τηλεόραση. Αν δεν τσαλακωθείς και αν δεν τα καταφέρεις να μιλήσεις στην ίδια γλώσσα με τον κόσμο, τότε είναι βέβαιο πως με την πρώτη στραβή κίνηση θα πας σπίτι σου και η Ζέτα έχει αποδείξει μέχρι τώρα από τις κινήσεις της και τις αποφάσεις της πως σε αυτό το χώρο ήρθε για να μείνει…

Εν κατακλείδι Mega Mou κάνε το θαύμα σου, γιατί αν δεν διορθωθούν γρήγορα τα προβλήματα, το τηλεοπτικό στοίχημα για το συγκεκριμένο φορμά θα χαθεί και θα αφήσει και επάνω σου την… ρετσινιά του!

Και να σου πω και κάτι άλλο Μωρέ Mega Mou; Αφού εσύ έχεις βρει την χρυσή συνταγή των σήριαλ τι τα θες τα σόου; Τα σήριαλ που κάνεις τα ΄σπάνε γράφοντας τηλεοπτική ιστορία. Ασε τα σόου στους Αντεννικούς που απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα το ΄χουν καλύτερα. Εκείνοι πάλι δεν την… παλεύουν με την ελληνική μυθοπλασία.

Και μία απορία: Πως τα κατάφερες Mega Mou και έφτιαξες ένα μαγικό τρέιλερ για το “Just” και το… κυρίως πιάτο σου βγαίνει τόσο άνοστο και ερασιτεχνικό; Οχι τίποτα άλλο αλλά είχαμε κάνει και όλοι εμείς όρεξη από το… πρώτο πιάτο!


Read More

And More